|
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο μπορείς να κάνεις ένα καταπληκτικο ενυδρείο. Εγώ είχα ένα νανο reef 15 λίτρων το οποίο πήγαινε περίφημα μέχρι που αναγκάστηκα να το ξηλώσω γιατί δε μπορούσα να το μεταφέρω πίσω στην Ελλάδα. Βέβαια όσο μεγαλύτερο τόσο ευκολότερο θα είναι και περισσότερες δυνατότητες θα έχεις.
Πάρε μια ιδέα απο το ενυδρείο μου. Είναι μόλις 15 λίτρα καθαρά. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο! Πολύ καλή δουλειά!
Βέβαια εκεί στην ξενιτιά που ήσουν θα είχες διαφορετικές εξωτερικές συνθήκες από ότι έχουμε εμείς εδώ και ίσως τα πράγματα να ήταν ευκολότερα (μιλάω για θερμοκρασίες). Εδώ πως το βλέπεις θα ξεκινήσεις κάτι μεγαλύτερο ή στα ίδια πλαίσια?
|
|||
|
|||
![]()
Ναι σίγουρα οι συνθήκες στο Λονδίνο ήταν πολύ διαφορετικές από άποψη θερμοκρασίας.
Εδώ θα ξεκινήσω σίγουρα κάτι αρκετά μεγαλύτερο, αλλά όχι άμεσα. Θέλω να το οργανώσω καλά πρώτα και να φέρω και τον εξοπλισμό που είχα αγοράσει στο Λονδίνο, εξωτερικό φίλτρο για χημικό, ρεφρακτόμτρο κτλ.. Λέω για κάτι στα 200 λίτρα συν sump. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όχι βέβαια. Οι δίσκοι δεν πάνε πουθενά. Εγώ discusman θα είμαι για πάντα. Απλά θα κάνω και ένα ρεεφ.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ειπα και εγω...παντως οντως...μετα τους δισκους δεν μενει κατι αλλο στο γλυκο νερο..........
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω πηδηξα τα παρακατω ''βηματα''
![]() -χρυσοψαρα -αφρικανες -δισκους Απο σκαλαρια και κορυς , πηγα κατευθειαν στη θαλασσα !! ![]() Και μετα απο 4 μηνες (χωρις προβληματα ή καποια απωλεια) , εχω να πω πως ενα θαλασσινο, fish only ενυδρειο ειναι μια πολυ ευκολη υποθεση !! ουτε το κοστος ειναι ιδιαιτερο ... Αλλα ειναι αδηφαγο το ατιμο το hobby ... καθε τελος ειναι μια καινουργια αρχη !! ![]() Προσεχως reef 80-90 λιτρων δικων μου προδιαγραφων (και low budget). |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΔΙΣΚΟΙ ΤΕΛΟΣ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ | leonm | Δίσκοι | 3 | 13-07-05 12:56 |