|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω χρησιμοποιω την Aqua silicone Den Braven και ειμαι πολυ ευχαρηστημενος.Απολυτη εγγυηση.Με αυτην κολλησα ενυδρειο 350 λιτρα!ΣΤην Θεσσαλονικη την πουλανε στη Φραγκων ,τιμη 5.4 ευρω.Επισης για να καθαρισω τα τζαμια χρησιμοποιω σετ απο φαλτσετες για ξυσιμο και μετα καλο καθαρισμα μονο με ασετον.
|
|
|||
|
|||
![]()
εχει ακουσει κανεις την silirub AQ?γραφει aquarium...........5 EURA
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απο τη στιγμη που γραφει aquarium σημαινει οτι δεν εχει αλλα προσθετα.
Απο εκει και περα, ολες οι καθαρες σιλικονες ειναι λιγο πολυ το ιδιο.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 10-01-07 στις 18:53 |
|
||||
|
||||
![]()
Πριν από κάνα μήνα, αποφάσισε ένας φίλος, συνχομπίστας να βα΄λει στο ιαττρείο του ένα ενυδρείο διαστάσεων 105χ40χ70 (70 ατο ύψος).
Παραγγείλαμε τα τζάμια, τα κολήσαμε και μετά από 3 ημέρες το γεμήσαμε. Μέσα σε 3-4 ώρες το ένα από τα 2 μεγάλα τζάμια της πρόσοψη, άνοιξε σαν τριαντάφυλλο. Τα 270 λίτρα νερό που περιείχε γέμισαν τον χόρο. Υποψιαστίκαμε ότι κάποιο ελλάτομα θα είχε το τζάμι. Παραγγείλαμε νέο τζάμι και πρίν από δύο εβδομάδες το ξαναφτιάξαμε. Το αφήσαμε 1 εβδομάδα να στεγνώση και την τρίτη το γεμίσαμε με νερό. Μέχρι σήμερα όλα πήγεναν καλά. Όταν όμως αποφασήσαμε να το αδειάσουμε και να το μεταφέρουμε στην θέση του, στο ιατρείο του φίλου, παρατήρησα ότι η σιλικόνη από στο άλλο μεγάλο τζάμι έχει γίνει άσπρη στο μεγαλύτερο μέρος της. Φυσικά δεν το μεταφέραμε στο ιατρείο. Προσπαθόντας να βρούμε τη δεν πήγε καλά, και η σκέψη μου πήγε στην σιλικόνη. Silirub AQ for Aquarium. Το κακό βέβαια δεν είναι στην σιλικόνη, αλλά σε εμάς που δεν σκεφτήκαμε το αυτονόητο. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 11/2005..... Η σιλικόνη αγοράστηκε μέσα Σεπτεμβρίου από ένα χρωματοπωλείο. Ηθικών δίδαγμα: ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΙΛΙΚΟΝΗ. |
|
||||
|
||||
![]()
καλο ειναι να περνουμε φρεσκιες σιλικονες... παρ'ολα αυτα εγω εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες ληγμενες και ποτε δεν ανοιξε κανενα ενυδρειο μου και εχω φτιαξει πολλα ενυδρεια.
Η δικη μου ιδεα, που εχω σχηματισει μεχρι τωρα, ειναι οτι η ημερομηνια αναφερεται στο γεγονος οτι μπορει να εχει στεγνωσει η σιλικονη και να μην μπορειται να την δουλεψετε.Οποτε αν ειναι καλα φυλαγμενη αυτο μπορει να μη συμβει ποτε. Το πρωτο ενυδρειο που κολλησα, το κολλησα με μια σιλικονη που η μιση ειχε στεγνωσει (*ειναι μια μεγαλη ιστορια πως βρεθηκε στα χερια μου) και δεν ειχα κανενα προβλημα , ουτε αυτος που το πηρε μετα απο μενα. Στη δικη σας περιπτωση πιστευω οτι ειναι πολυ πιθανο να μην ειχατε καθαρισει με ασετον τις επιφανειες οπου μπηκε σιλικονη στα τζαμια και λογω λαδιων και λιπους απο τα χερια, να μην εγινε η κολληση.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά και στην Σοφοκλέους και Φιλαρέτου (από οδό Δαβάκη Δεξια στην Σοφοκλέους) θα βρείτε σιλικόνη ενυδρείων.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω μολις εφτιαξα το ενυδρειο μου με σιλικονη bison η οποια γραφει οτι ειναι ειδικη για ενυδρεια και γραφει απ εξω 100% σιλικονη.μολισ τελειωσα την συγκολληση μυριζει εντονα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν μυριζει σαν ξυδι, κανενα προβλημα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σε ολους...
πριν αρκετο καιρο ρωτουσα πως μπορουμε να μεταφερουμε ψαρια σε μεγαλεσ αποστασεις... το κακο ειναι ομως πως το ενυδρειο μου αρχισε να δακριζει ενα ομορφο απογευμα 10 μερες πριν την μεταφορα του στην Κω ενω ολα λειτουργουσαν ομαλα. Το ενυδρειο το εκανα με την den braven αλλα τελικα απο οτι φανηκε κατι δεν πηγε καλα..... Καταλαβαινετε πως ταραχτηκα λογο της αγαπης που εχω για το χομπυ αυτο. Το αποτελεσμα ηταν να μεταφερω αμεσα τα ψαρια σε αλλο μικροτερο ενυδρειο που διαθετο και να αδιασω το νερο απο το ενυδρειο....(πριν ερθει η γυναικα μου και δει το σπιτι με 380λ νερο στο σαλονι και κοιμηθω επειτα στο μπαλκονακι... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αυτο που αντικρισα δεν περιγραφεται διοτι η σιληκονη ηταν κατασπρη και ξεκολουσε λες και δεν κολουσε στο τζαμι καθολου....ευτυχος που το ενυδρειο ειναι καδρομενο.... Μετα βεβαια απο αυτο που ειδα αρχισα τις εργασιες.... Αφου εξισα ολες τις κολες ας πουμε το αφησα να στεγνωση πολυ καλα(3 μερες περιπου εκτεθημενο στην αυλη μου) και επειτα αγορασα logo 1000 και το ξαναπερασα απο την αρχη....επειτα το αφησα να στεγνωση 1 εβδομαδα περιπου και σημερα τα ψαρια μου ζουν και παλι στο 380λ σπιτι τους στη Κω.
|
||||
|
||||
![]()
τι να πεις...για την den braven έχω ακούσει τα καλύτερα (προσωπικά δεν την έχω χρησιμοποιήσει παρά μόνο την bison).
Κάτι θα είχει "παιχτεί"...Μα ληγμένη μα διατηρημένη υπό κακές συνθήκες μα κάτι ξέφυγε στην εφαρμογή...δε ξέρω. Έπρεπε να ξαναδοκιμάσεις με άλλο σωληνάριο ![]() Εσύ θα έχανες το χρόνο σου κι εμείς θα κερδίζαμε από το αποτέλεσμα (μη ![]() Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα ποτέ με den braven? |
|
||||
|
||||
![]()
αφοι μιχαιλ πανω στην λεωφορο φυλησ(καματερο)
![]() και den braven(aqua) 2,50 εβρο |
|
|||
|
|||
![]()
ama valo mauri silikoni apli ginete? i 8eli oposdipote gia enidria?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2) ένας από τούς κανόνες του φόρουμ είναι να γράφουμε Ελληνικά και όχι greeklish 3) δε μας λες που θες να τη βάλεις τη μαύρη σιλικόνη. αν είναι για να κολλήσεις ενυδρείο όχι δεν κάνει. πρέπει να είναι κατάλληλη για ενυδρεία |
|
||||
|
||||
![]()
λαρισα!!!!!!!!!!!!!ειδεες.......και χρωμα.στο 1ο γυμνασιο ολο ευθεια!!!!!1
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θέλει να πει κάτι ο ποιητής???????
|
|
|||
|
|||
![]()
Όπα όπα ….ποιητή τι λες???
Δεν το πιάσαμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ενημερωτικά:
Πήρα Den Braven Aqua Silicone (σωληνάριο των 280 ml) με ημ/νια παραγωγής: 9/7/2008 και τιμή ¤ 6,60 από Χρωματοπωλείο Αφοι Καρυστιανού Αθηνάς 7 Αθήνα (Κέντρο) Τηλ: 210-3213423
|
||||
|
||||
![]()
Η Den Braven Aqua Silicone έχει διάρκεια 12 μήνες μετά την ημερομηνία παραγωγής (το γράφει πάνω στο σωληνάριο).
Και μια ερώτηση: Αφού χρησιμοποιήσω την ποσότητα σιλικόνης που θέλω, την υπόλοιπη την αφήνω έτσι χωρίς καπάκι?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξήλωμα σιλικόνης | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 02-11-06 23:14 |
Είδος σιλικόνης | anasios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 06-11-05 01:26 |
Εύρεση φυτών στην Θεσσαλονίκη | Archon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-01-05 18:57 |