|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν ξέρω γιατί ΔΕΝ τρώει η χελώνα σου, κανονικά αυτή την εποχή θα έπρεπε να τρελαίνεται για φαγητό μιας και όλο το χειμώνα "πέφτουν σε χειμερία νάρκη" και δεν τρώνε αλλά αυτοσυντηρούνται, αλλά εάν ζεί ακόμα ξέρω μια πολύ καλή κτινίατρο - καθηγήτρια του πανεπιστημίου της κτηνιατρικής στη θεσ/νίκη που εάν έχεις τη δυνατότητα να την δείς θα σου πεί με σιγουριά τί έχει χωρίς να σε γδάρει οικονομικά ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάρτην στον κτηνίατρο ή στο πετ σοπ απο όπου την αγόρασες...
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν γινεται τιποτα εχω ρωτησει παντου δεν μπορουν να την κανουν καλα και τωρα μολις την κοιταω και ισα ισα που περπαταει (ξεψηχαει)ουτε το σωμα τις δεν μπορει να σηκωσει.την λυπαμαι.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Πόσο χρονών είναι?
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
α δεν ξερω θα σε γελασωεγω ενα χρονο την εχω αντε να ειναι δυο μπα.....ακομα δεν εχει ψωφισει αν και μπορει τελικα να μην ψωφισει γιατι εχθες την ειδα να τρωει γαριδουλες και κατι αλλα πελετζ με βιταμινες σκονη βεβαια οχι με πολυ ορεξη αλλα πιστευω να το συνεχισει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελπίζω να ανακτήσει τη δυνάμη της και να γίνει καλά...!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 20-11-03 14:13 |
Ick medication | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 07-10-03 23:49 |