|
|
||||
|
||||
![]()
ο ξεβαμμενος κλεινει τον σεμπτεμβρη 2χρονια σε αυτα τα λιτρα.Ενταξει δεν ξερω αν περναει και καλα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και τι να κάνει το καημένο το ψαράκι ;
Να σου φωνάξει "ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ" ή να κάνει απεργία πείνας μέχρι να του αλλάξεις ενυδρείο ; Εμείς οι ίδιοι,αν θέλουμε να λεγόμαστε σωστοί και υπεύθυνοι χομπίστες,θα πρέπει - εφόσον το γνωρίζουμε- να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβίωσης για τα ψάρια μας ! |
|
||||
|
||||
![]()
Πέρα από τις τυποποιημένες τροφές, καλό είναι να παρέχουμε λαχανικά, φρούτα, βρασμένο ρύζι, δάφνια και γαριδούλες αποφλοιωμένες σαν συμπλήρωμα διατροφής. Προσοχή πρέπει να δώσουμε επίσης στις συσκευασίες. Όταν η τροφή πολυκαιριστεί, χάνει από την ωφελιμότητά της. Σωστό είναι να καταναλώνεται μέσα σε διάστημα έξι μηνών.
Και ένα από τα δικά μου χρυσόψαρα έχασε κάποια από τα χρώματά του σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ τα διατηρούσε για δύο χρόνια. Δεν υπήρξε κάτι διαφορετικό από κει και πέρα όσον αφορά την υγεία του. Παρατήρησε τη συμπεριφορά του και να ανησυχήσεις αν δεις κάτι διαφορετικό στην κολυμβητική του συμπεριφορά ή στην όρεξή του. Και ενημέρωσέ μας...
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς φίλε Blanch όταν λές βρασμένο ρύζι?Βράζω ρύζι και το ρίχνω στο ενυδρείο?Το τρώνε αυτό τα ψάρια?και απο φρούτα και λαχανικά τι ρίχνουμε?¶ν στέκουν αυτά που λές θα με βγάλεις απο πολλά έξοδα γιατί μερικά ψάρια που έχω τρώνε τα κέρατά τους...
|
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι φίλη...
![]() Τα χρυσόψαρα βεβαίως και δέχονται λαχανικά και φρούτα στη διατροφή τους. Μαρούλι ελαφρά βρασμένο, καρότο, μπρόκολο, αρακά αποφλοιωμένο(το τελευταίο για την αντιμετώπιση του swim bladder) ακόμα και βρασμένο ρύζι, χωρίς βέβαια αλάτι ή καρυκεύματα. Και φρούτα επίσης, αρκεί να μην είναι σε χαμηλές θερμοκρασίες (ψυγείου). Πολλά άλλα είδη ψαριών δέχονται επίσης τέτοιου είδους τροφές. Όλα αυτά όμως δεν πρέπει να αποτελούν το βασικό διαιτολόγιο, μπορούμε να τους τα δίνουμε απλά σαν συμπλήρωμα.
|
||||
|
||||
![]()
Fluval 3plus σε 20λιτρο? Μήπως κάνεις κάποιο λάθος? Το τσουνάμι που θα γίνετε στα 20 λίτρα αν και πιστεύω πως δύσκολα χωράει αυτό το πράγμα εκεί μέσα! Πιθανόν να είναι από το στρες ο αποχρωματισμός πιθανόν και από την δυσκολία κίνησης σε αυτό το χώρο.
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα,
και ομως χωραει,αν και ειναι το 1\3 απ'εξω!δεν δουλευει ακριβως στο τερμα ,εχω κανει και πατεντουλα με σωληνα και η ορμη του νερου μειωνεται.Δεν διαφωνω για τα λιτρα,απλα αν ωφειλεται σε αυτο γιατι να το παρουσιασει μετα απο τοσο καιρο.Παντως σε site με ασθενειες που εψαξα δεν βρηκα photo με κατι αντιστοιχο.Εχετε να μου προτεινεται καποιο(με φωτογραφικο υλικο περισσοτερο παρα περιγραφες) για ασθενειες σε χρυσοψαρα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|