|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω προθεση να παρω μερος σε κανενα διαγωνισμο,ποιος ειπε κατι τετοιο?επισης..γιατι ο πληθυντικος ξαφνικα?.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα προτείνω μια αρλούμπα και άμα νομίζεις, σκέψου το...
Βλέποντας το ενυδρείο σου, σκεφτόμουν ότι αν είχα εγώ κάτι παρόμοιο, θα το φωτογράφιζα/κινηματογραφούσα με τον εξής τρόπο: Εχω δει τηλεκατευθυνόμενο υποβρυχιάκι στη λιμνούλα του Κήπου της Αθήνας. Αν προσαρμόσεις τώρα, σε κάτι τέτοιο μια μικρή αδιάβροχη μηχανή λήψης και κινόντας το αργά μέσα στο νερό με πολύ μικρή ταχύτητα, θα πάρεις φοβερές φωτογραφίες.... Ή κάπως έτσι τέλως πάντων. Δες γενικά το ενδεχόμενο να κάνεις λήψεις από μέσα. Λόγω όγκου, νομίζω ότι γίνεται... με κάποιο τρόπο... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εεε πινουνν και κανα ποτακι παραπανω.............ααα αμα ειναι ετσι ...και εγω μεσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πλυθηντικος...εχω την εντυπωση τοσο καιρο οτι εισαι παντρεμενος και συμμετεχει και η γυναικα σου στο χομπι σου. Εξαλλου ειναι γνωστο σε αλλους οτι ειμαι ευγενικος και σεβομαι τους φιλους μου!
Εσυ δεν ειπες τιποτα για διαγωνισμο, αλλα εμεις σε προτρεπουμαι να παρεις μερος, και γι' αυτο σε (σας) συμβουλευω με τετοια κατευθυνση!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
εχω την εντυπωση τοσο καιρο οτι εισαι παντρεμενος και συμμετεχει και η γυναικα σου στο χομπι ................μπααααα ,ειμαι μικρος ακομα για παντριες ...Εσυ δεν ειπες τιποτα για διαγωνισμο, αλλα εμεις σε προτρεπουμαι να παρεις μερος,............................................ ...........και παλι μπααααα,δεν βρισκω κανενα λογο να μπω σε αυτη τη διαδικασια.[ξαναγυρισετο στον ενικο γιατι με κανεις και αισθανομαι μεγαλος]
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν, όσο το βλέπω τόσο περισσότερο το ερωτεύομαι το ενυδρείο σου!!!
Πως θα γίνει να το δούμε από κοντά όσοι ενδιαφερόμαστε;;;;;; |
|
||||
|
||||
![]()
Να 'ρθούμε να βάλουμε ένα χεράκι να το... μεταφέρουμε στο σύλλογο (!) ώστε να το χαιρόμαστε όλοι..?
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
30 λιτρα με μονομαχους. | Isidoros | Bettas | 3 | 12-01-06 19:21 |
3500 λιτρα .......επιτελους......ετοιμο. | jojo | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 23-12-05 22:47 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |
ΕΤΟΙΜΑΖΩ 520 ΛΙΤΡΑ! | Tolis | Malawi | 74 | 06-10-04 16:55 |
Δισκοι σε 200 λιτρα? | newfish | Δίσκοι | 0 | 18-12-02 18:26 |