|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να του δώσω 10 ευρώ να πάει να πάρει σοκολάτες, γλυφυτζούρια, καραμέλες και μετά να το τρέχω και να του κάνω θεραπεία για διαβήτη ?? ΟΧΙ !! και ΠΑΛΙ ΟΧΙ !! αυτό που θέλω να κάνω σαν καλός "πατέρας" είναι να δώ πως τα πάει στο σχολείο.... και αν η δασκάλα ποντικίνα μου πεί καλά λόγια θα του πάρω ποδήλατο ! Υ.Γ ελεος !! διαβήτη τα ποντίκια !!! το είχα διαβάσει αλλά δεν του είχα δωσει τρελή σημασία ..... οχι γενικότερα γλυκά, αλμυρά και τέτοια δεν του έχω δώσει τίποτα ... το πιο γλυκό που έχει φάει είναι ένα βερύκοκο το οποίο όμως ήταν τόσο γλυκό που εγώ έφαγα ένα μπόλ απο αυτά ! ![]() ![]() ![]() Υ.Γ2 ίσα ίσα που το βράδυ δεν λέει να ησυχάσει .. άρα εκείνη την ώρα αν πάω να παίξω μαζί του την έκατσα ..... άντε να το κάνω καλά ![]() Υ.Γ3 είναι καλή ιδέα να του πάρω ποδήλατο ? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
βρε,τρελλε crazyio,αν κατσω να σου απαντησω σε αυτες σου τις ερωτησεις,θα πρεπει να συζηταμε για παντα..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πιστεύω να μην συμφωνείς για το ποδήλατο ???
λές να του πάρω πατίνι ? όχι, όχι .... είναι επικίνδινο .... μπορεί να του πάρω rollers ..... θα δούμε .. Υ.Γ αυτη την ώρα ΛΥΣΑΕΙ με την ρόδα !! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να του παρεις μι μπαλα που κλεινει με καπακι και τον αφηνεις με αυτη να τρεχει μες στο σπιτι,πολυ γελιο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μην το χασει μονο τοσο μικρο που ειναι!!
![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι σε τετοιο μεγεθος η μπαλιτσα που δε χανεται
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ![]() ![]() ![]() που μπορώ να την βρώ αυτή τη μπαλίτσα??? πρέπει να έχει απίστευτο γέλιο μόνο που το σκέφτομαι ![]() και δεν θα τα παίρνει ο πόντικας αν σκάει απο τοίχο σε τοίχο ?? ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα είναι αστείο θέαμα αλλά λυπηθέτε το....
![]() ![]() ![]() ![]() Φανταστείτε να βρισκεστε στη θέση του... ![]() ![]() ![]() ![]() Εγώ θα σε συμβούλευα να μηντο πάρεις...Έχει τον τροχό του μέσα στο σπιτάκι του, δεν θέλει τίποτα άλλο.........
|
||||
|
||||
![]()
επειδη το'χω ψαξει το θεμα δεν υπαρχει κανενας λογος "λυπησης"...τα χαμστερακια προτιμουν 1000 φορες καλυτερα αυτη την μπαλα παρα τη ροδα.τους δινει τη δυνατοτητα να κινουνται ελευθερα σε ολο το σπιτι ανακαλυπτοντας νεες μυρωδιες που διεγειρουν την πιο αναπτυγμενη τους αισθηση
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
dwarf gourami άρρωστο | CASPER | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 25-01-06 18:00 |
African Dwarf Frogs | jpatou | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 22-09-04 22:20 |
Dwarf Cichlids και το νερό τους | Obelix(Reifen) | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 09-02-04 03:48 |
ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ FRESH WATER | nkarvounis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-12-02 10:41 |