|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά σκεπτόμουν να κάνω κάτι τέτοιο …
![]() Νομίζετε ότι θα μπορούσε να δουλέψει … Όλη η φασαρία γίνεται για να περιορίσω την εξάτμιση … Ελπίζω ψύχοντας το νερό εξωτερικά να περιορίσω την εξάτμιση του νερού σε μεγάλο βαθμό !! Λέτε να δουλέψει σαν σκέψη ?? ![]() ![]() ![]() χα χα είχα ξεχάσει την φωτό ... τώρα την ανέβασα !! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lsourtzo : 10-04-07 στις 19:45 |
|
||||
|
||||
![]()
Ας απαντήσει κάποιος ιδικός..
Δε λες την ιδέα σου για το όλο project να βοηθήσεις κ τους άλλους?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
είναι στην φωτό !! |
|
||||
|
||||
![]()
Για να δουλέψει αυτό θα πρέπει ο αέρας να είναι ψυχρότερος απο την θερμοκρασία του ψυγείου.
Αν το ψυγείο το συνδέσεις στο ενυδρείο θα έχει θερμοκτρασία 28 βαθμούς. Ο αέρας που θα το φυσάει θα πρέπει να έχει αρκετά μικρότερη. Αν το αφήσεις στην μοτοσυκλέτα θα έχει πάνω από 90 βαθμούς και επομένως ακόμα και με 50 βαθμούς αέρα να το φυσάς πάλι θα κρυώνει. ¶ρα δεν... Ποιό απλά δεν γινόταν να τα γράψω.... |
|
||||
|
||||
![]()
οκ ...
έτσι το είχα σκεφτεί και εγώ !!! ![]() και λέω τώρα ... αν βυθίσω το ψυγείο σε έναν κουβά νερό ... και ψύχω το νερό στον κουβά με την μέθοδο του ανεμιστήρα ... τότε δεν θα μπορούσα να πετύχω και μείωση της θερμοκρασίας και στο ενυδρείο ??!!! ![]() το νερό από τον κουβά θα εξατμιζότανε μεν ... αλλά του ενυδρείου θα ήταν αμετάβλητο !!! ![]() αυτό σαν σκέψη δεν θα μπορούσε να δουλέψει λέτε ??? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου υπενθυμίσω ότι η ροή θα είναι πολύ μεγάλη από την έξοδο του φίλτρου.
Δεν θα δουλέψει. Επίσης δεν θα δουλέψει και με πολύ μικρότερη ροή. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά οι επιλογές σου είναι οι εξής τρεις με τά όποια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα έχουν. 1. Κλιματιστικό: πλεονέμτημα δροσίζεσαι και εσύ. 2. Ανεμηστηράκια: μειονέκτηματα εξάτμιση νερού και μεγάλη εφίδρωση σε σένα. 3. Τσιλερ πλεονέκτημα: δεν μπλέκεις με πατέντες, μειονέκτημα μεγλύτερη εφίδρωση σε σένα λόγω της θερμότητας που υποθέτω ( ας πεί όποιος έχει ) ότι παράγει το μηχανάκι. Αυτά φιλικά Νίκος |
|
||||
|
||||
![]()
το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι θα φύγω το καλοκαίρι για 15 μέρες ...
βασικά το ότι θα φύγω είναι καλό ... το πρόβλημα είναι ότι στο ένα από τα ενυδρεία μου ... το 55 λίτρων ... επειδή το καπάκι δεν κλίνει καλά ... η εξάτμιση είναι πολύ μεγάλη ... και λόγο του μικρού όγκου του ενυδρείου κάθε 2 μέρες πρέπει να βάζω αρκετό νερό ... εν τω μεταξύ επειδή το ενυδρείο είναι φυτεμένο πρέπει να διατηρώ την θερμοκρασία χαμηλά ... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|