|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλά....αυτά τα ονόματα...πως σου ήρθαν ;;; ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχααχαχαχα....ποιος απο τους 7.....εισαι....?????χααχαχαχαχαχα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
O γκρινιάρης !!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το κωστας το διαλεξε ο μπαμπας μου,ειναι το ονομα του πατερα μου,τα υπολοιπα εγω
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αναπαραγωγη :
ταϊζουμε το ζευγαρι καλα για 2 ευδομαδες με προτεϊνουχες τροφες οπως κατεψγμενα, αποξηραμενα bloodworms κτλ ! μετα τοποθετουμε το θυληκο μεσα στο ενυδρειο για 2 μερες μονη της για να προσαρμωστη στην συνεχεια την βαζουμε στην γεννηστρα, και τοποθετουμε τον αρσενικο μεσα στο ενυδρειο. Οταν δουμε οτι εκανε φουσκαλοφωλια απελευθερωνουμε την θυληκια ενα 15 πριν κλεισουμε τα φωτα συνηθως! το πρωι θα ζευγαρώσουν ![]() στους -3 μηνες θα αρχησουν οι πρωτοι καυγαδες μεταξυ τους ετσοι θα πρεπει να χωρισεις τα αδερφια ! το ενυδρειο ειναι καλυτερα να ειναι 60 λιτρων και χαμηλωνουμε την σταθμη στα 13 cm βαζουμε θερμοστατη για να διατιρουμε την θερμοκρασια σταθερη στους 29 βαθμους κελσιου ! αν ξεχασα κατι ας με συμπληρωση η μαριελ.... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:15 |
ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ??? | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 14:27 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
Betta splendens SPAWNING! | newfish | Αναπαραγωγή | 0 | 14-12-02 19:02 |