|
Περιβάλλον δεξαμενής (τεχνητής λίμνης) Η άγρια πανίδα που συγκεντρώνεται περιμετρικά της δεξαμενής μας. Ποιά η σωστή διαχείρηση, η μέριμνα και η υπευθυνότητα του ιδιοκτήτη? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
όταν είναι γυρίνος δεν μπορεί να τραφεί με έντομα και έτσι τρώει "άλλα" πράγματα... αυτός στη φώτο είναι ενήλικος...
ακόμα και γυρίνους να έχει η λίμνη όμως δεν νομίζω να μπορούν να φάνε τέτοιο φύλλο... |
|
||||
|
||||
![]()
το πρώτο άρθρο μιλάει για μέγεθος 4,5 εκατοστών ...
δεν νομίζω ότι αναφέρετε μόνο στους γυρίνους !!! Tolis το ξέρω ότι είναι Αμερικής !!! δεν λέω ότι είναι το ίδιο ... απλά λέω ότι αφού υπάρχει βάτραχος που το κάνει στην Αμερική ... μπορεί να το κάνει και κάποιο είδος και εδώ στην Ελλάδα !! όχι ?? |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί κάποιος να ψάξει για αμφίβια της ελλάδος να βρει τον συγκεκριμένο βάτραχο και να μας πει... έχω ξαναδεί τέτοια βατράχια κι αυτό στη φώτο πάνω είναι ενήλικο οπότε τρώει έντομα άνετα
να και μια φώτο που είχα βγάλει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ω ρε μπας και τα μασουλάει καμια "γάτα"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πως πρεπει να παρατηρεις πιο πολυ τον ....Κερμιτ να δεις τι κανει...παντως και εγω δεν πιστευω να τα τρωει αυτος...δοκιμασε διαφορες τροφες και τι προτιμα...αυτο θα σε βοηθησει να δεις αν εχει αρεσκεια στα φυτα η οχι...μερικες φορες τα τσιμπουν και τα ιδια τα ψαρια μην το ξεχνας αυτο...
![]() αυτα απο γενικες γνωσεις και παρατηρηση ...οι πιο ειδικοι ας λαβουν μερος ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η λιμνη διαθετει uv
παθογωνει οργανισμοι δυσκολα να εχει εχω τσεκαρει τον βατραχο σε σκοταδι με τα φωτα τησ λιμνησ αναμενα να ειναι πανω σε ενα νουφαρο να περειμενει κουνουπια και αλλα εντομα και τον εχω δει να μασουλαει τα νουφαρα οταν ειναι ακομα χαμιλα μεσα στην γλαστρα και τιλιγμενα πριν αρχεισει να ανεβενει το νουφαρο στην επιφανεια |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η γατα δεν τα πιραζει στα συγουρα γιατι ειναι φαγωμενο νουφαρο σε συμειο που η γατα θα επρεπε να κανει μπανιο κατι που αποκλειετε |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Κοίταξε λοιπόν και για "ασθένειες φυτών" γιατί κάτι τέτοιο μου φαίνεται πιο πιθανόν απο "λαίμαργο μπακακάκι"...!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Βρε... την γάτα για πλάκα την ανέφερα...! ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνωριση φυτων απο λιμνη | tolis_1234 | Αναγνωρίσεις φυτών | 4 | 15-05-05 14:17 |
φυτα απο την λιμνη βουλιαγμενης | fishme | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 31-10-04 22:14 |
απο ποια λιμνη να επιλεξω | fishme | Malawi | 3 | 29-09-04 20:39 |