|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για την πίσσα θα έλεγα και εγώ καλύτερα να τις πετάξει να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.
Αν και η πίσσα καθαρίζει εύκολα με ελαιόλαδο που σίγουρα δεν είναι βλαβερό για τα ψαρια αλλα.....
|
||||
|
||||
![]()
Ουτε μια στο εκατομμυριο..
Πισσα =σιγουρος θανατος για τα ψαρια στο ενυδρειο, οσο καλα και να την καθαρισεις.. 1 σταγονα πετρελαιου ειναι ικανη να μολυνει 2,5 τονους νερου. Μηπως η αμμος απο την πισσα ειναι μαύρη? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σκέφτηκα βρε παιδιά μήπως βοηθούσε να κάλυπτα τα σημεία που βρίσκεται η πίσα με σιλικόνη.....Χαζομάρα ή έξυπνο?........
|
|
||||
|
||||
![]()
Νο Nein Niet Non... Περα απο το οτι θα ειναι ασχημο, δεν μπορεις να εξασφαλισεις οτι δεν θα μεινει καμμια τρύπα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν.
Μετά από τόσα αρνητικά σχόλια που εισέπραξες από το συγκεκριμένο ποστ, κατά τη γνώμη μου έχεις 3 επιλογές. 1) Τις βάζεις διακοσμητικές στο μπαλκόνι, βεράντα, κήπο σου. 2) Τις πετάς. 3) Κάτι άλλο που εχεις σκεφτεί εσύ που τις βλέπεις ζωντανές. Υ.Σ. Εάν η πίσσα είναι σε μεγάλη ποσσότητα μπορείς να αποτανθείς σε κάποιο συνεργείο του δήμου που ασολείται με ασφαλτοστρώσεις και να την πουλήσεις. ![]() ![]() ![]() ![]() Φιλικά Νίκος. |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ειχα παει και εγς σαντορινη προσφατα και εφερα κανα 5κιλο μαυρο χαλικι απο το ηφαιστειο και καποιες πετρες. το χαλικι αφου το πεθανα στο πλυσιμο το εριξα στο ενυδρειο. αργοτερα ρωτησα για τις πετρεςκαι μου ειπαν καλυτερα να μην τις βαλω και τις πεταξα. τα ψαρακια δεν ειδα να εχουν προβλημα . τι λετε? τις πετρες εκεινες τις πουλανε 15 ευρω το κιλο στα πετ-
σοπ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |