|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πειτε μου πως μπορω να ανεβασω 2 φωτο που εχω για να τις δειτε.εχω ενα αυτοσχεδιο φιλτρο που δουλευει εδω και μηνες χωρις προβλημα.απλα πειτε μου πως θα το κανω.
|
|
||||
|
||||
![]()
για τα δοχεια τροφιμων υπαρχουν δυο ειδη καπακια..... Ενα μασιφ και ενα που ειναι σε δυο κομματια ενα το δαχτυλιδι που βιδωνει και ενα ο πλαστικος δισκος στη μεση..... Το πρωτο καπακι κανει..... Εγω χρησιμοποιησα το 5 λιτρο το πορτοκαλι που ειναι για ελιες.......Εβαλα τεφλον μπολικο στα πασα, εσφιξα καλα και δεν χανει ουτε σταγονα...... Για επιπλεον ασφαλεια υπαρχουν δαχτυλιοι τεφλον (ο ρινγκ) που μπορεις να βαλεις......Αλλα σου ξαναλεω το σκετο τεφλον φτανει..... Μπολικο ομως......Τωρα για να σκασει το δοχειο μου φαινεται λιγο εως πολυ απιθανο.....
Αν παλι καποιος ειναι μερακλης ας παρει σωληνα PVC και με δυο καπακια πανω κατω εχει ετοιμο το φιλτρο που θελει..... (Σωληνα φ100-φ150 και ταπα επισκεψης κολλητη στα δυο ακρα.......
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() αυτούς τους δακτυλίους που μπορεί να τους βρει κανείς ?? σε δύο - τρία μαγαζιά που ρώτησα δεν ήξεραν να υπάρχουν τέτοιοι !!! είναι συγκεκριμένων διαστάσεων … ή είναι σε κάποια μορφή που το κόβεις εσύ όσο θες ?? |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε μια φωτο απο το δοχειο σου που δεν μπορεις να στεγανωσεις..... Επισης δες και την λυση με τη σωληνα Pvc που ειναι φθηνη και ευκολη λυση..... ‘Τετοιους δακτυλιους θα βρεις σε καταστηματα με βιομηχανικο εξοπλισμο..... Ειναι αρκετα εξειδικευμενα προιοντα (
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπών το πρώτο δοχείο που δεν κατάφερα να στεγανόσω ήταν το πορτοκαλί …
![]() Υποθέτω πρέπει να είναι το ίδιο με αυτό που εσύ κατάφερες να σταγανώσεις με το πολύ τεφλον … ![]() Οι άλλες Φώτο είναι από το φίλτρο που τελικά έφτιαξα … ![]() Είναι ένα Ταπερ καλής "ποιότητας" ![]() ![]() ![]() ![]() στέλνω ναι μία φωτό με την κάτοψη του φίλτρου για να πάρετε και μία ιδέα πως είναι εσωτερικά !! Η τρόμπα είναι προσωρινή και ελπίζω σύντομα να την αντικαταστήσω με διακόπτη ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lsourtzo : 10-04-07 στις 19:45 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2. Στην επόμενη οθόνη πας ποιο χαμηλα και στο πλαίσιο "Πρόσθετες Επιλογές" πατάς στο "Διαχείρηση Συνημμένων Αρχείων" ... 3. Στο νέο παράθυρο που ανοίγει πας στο "BROWSE" ... Βρίσκεις το αρχείο στον δίσκο σου και πατας ΟΚ ... και μετά "ανέβασμα" 4. Περιμένεις λίγο ... και μόλις ανέβει η Φωτό πατας "κλείσιμο Παραθύρου". 5.Τέλος στο 1ο παράθυρο πατάς "καταχώρηση απάντησης" |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρο βυθού και υπόστρωμα. | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 30-03-03 21:32 |
Περι βιολογικων φιλτρων | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:36 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
CO2 και εσωτερικό φίλτρο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:55 |
Σχέδιο για εξωτερικό φίλτρο κάδο | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 14-12-02 15:05 |