|
|
||||
|
||||
![]()
Όσον αφορά τα διαλύματα, το μόνο πραγματικά απαραίτητο είναι το αντιχλώριο!
|
||||
|
||||
![]()
κρητης....
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι Κρήτης
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ευχαριστώ ολους σας.
Το ενυδρείο το έβαλα με ένα μονομάχο στην αρχή για 4 μέρες (στρώσιμο με ψάρια). Μετά έβαλα τα υπόλοιπα ψάρια και έβγαλα το μονομάχο. Τον εχω βαλει μονο του γιατί δεν μου φάνηκε να του άρεσε η πολυκοσμία. Το σκαλάρι ήταν πολύ ήσυχο και άτονο. Δεν ξέρω αν κατάφερνε να φάει κιόλας. Τα υπολοιπα που ειναι τώρα δεν μου φαίνονται να έχουν μεγάλο πρόβλημα. Δεν λεω βέβαια μεγάλα λόγια. Θα πάρω τα τεστ αάριο για να κάνω τις μετρήσεις και με την βοήθειά σας θα πράξω αναλόγως. |
|
||||
|
||||
![]()
Τον επομενο καιρο κανε αλλαγες νερου καθε δευτερη μερα μεχρι να στρωσει.
Μπορεις να κανεις μεχρι 30% την φορα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
... και προσπαθώντας το νερό της αλλαγής να μην έχει μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας από τη θερμοκρασία του ενυδρείου.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Φυσικά φυτά σε μικρό ενυδρείο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:44 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |