|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παντός τα δοχεία τροφίμων ξεχάστε τα ... εντελώς ακατάλληλα !! πιστέψτε τον καμένο !! ........................................... τοτε πιθανον κατι δεν εκανες καλα ......δουλευουν περιφημα και δεν χανουν ουτε σταγονα .... δουλευω τρια τετοια ,των 45,60 και130 λιτρων για ενα επταμηνο χωρις κανενα προβλημα
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ δοκίμασα 3 διαφορετικά του εμπορίου …
Και στα 3 μόλις το νερό έφτανε στο καπάκι άρχιζε να ξεχειλίζει από παντού … Προσπάθησα να τα στουμπώσω με διάφορους τρόπους αλλά τζίφος !! Δοκίμασα λαστιχάκια , σιλικόνες , σακούλες , τεφλόν … Δεν είναι θέμα να κάνεις εσύ λάθος όταν τρέχει το νερό από το κλειστό καπάκι … κακή κατασκευή δοχείου λέγετε … Τώρα τα δικά σου δεν ξέρω μήπως είναι καλλίτερης ποιότητας και δεν τρέχουν !! ¶μα θες μας λες την μάρκα, από πού τα πείρες , πόσο έκαναν … και με ποιόν τρόπο τα δουλεύεις ακριβώς να δούμε τη πήγε στραβά με τα δικά μου … Εγώ παντός δοκίμασα Και ένα που έκανε 3 ευρό … Και ένα που έκανε 7 … Και ένα που έκανε 12 … Και τα τρία έχαναν στο καπάκι … |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε jojo, μπορείς να κάνεις μια αναλυτική παρουσίαση της πατέντας που εχεις εφαρμόσει με τα πλαστικά μπετόνια τροφίμων? Πιστεύω οτι θα ενδιαφέρει πολλούς εδω μέσα..(εμένα πάντως σίγουρα!!! )
|
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λες 45 – 60 και 130 λίτρα εννοείς τα δοχεία ???
Ίσως εκεί να είναι και η λύση στο μυστήριο ??? Μπορεί σε αυτά τα μεγέθη να είναι άλλος ο τρόπος κατασκευής τους … και να μην χάνουν στο καπάκι … Παντός σου εγγυώμαι ότι στα μικρά μεγέθη το 5,5 με 10 λίτρων , δεν υπάρχει στεγανότητα στο καπάκι … Πραγματικά θα ήταν ενδιαφέρον θέμα παντός να μα περιγράψεις λίγο πως τα δουλεύεις … με τι τα έχεις γεμίσει … και σε τι ενυδρεία τα έχεις … Φιλικά lsourtzo Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 18-06-06 στις 08:45 |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λες 45 – 60 και 130 λίτρα εννοείς τα δοχεία ? Nαι,αυτα ειναι τα λιτρα των δοχειων.η εταιρια ειναι η detz plast το τηλεφωνο 2104907030.Εχω χρησιμοποιησει και τεφλον και σιλικονη στις βολτες αλλα και την ελαστικη φλαντζα που παει μαζι με το καπακι.Επειδη δεν εχω ασχοληθει με μικροτερα δοχεια μπορει να εχεις δικιο για την ποιοτητα των μικρων,δεν τα εχω δοκιμασει.Τα μεγαλα παντως δουλευουν αψογα ,τα εχω και τα τρια σε 3500 λιτρ ενυδρειο και μεχρι τωρα δεν τα εχω ανοιξει ποτε.Τιμες δεν θυμαμαι καθολου να σας πω....αυτα.....
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Jojo η κατεύθυνση του νερού στο σχήμα σου είναι σωστή? Στα φίλτρα σου το νερό που εισέρχεται πρώτα περνάει από τον υαλοβάμβακα?
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρο βυθού και υπόστρωμα. | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 30-03-03 21:32 |
Περι βιολογικων φιλτρων | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:36 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
CO2 και εσωτερικό φίλτρο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:55 |
Σχέδιο για εξωτερικό φίλτρο κάδο | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 14-12-02 15:05 |