|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι με αναλογία απιονισμένου και εμφιαλομένου νερού
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά έκανες τίποτα από τότε, τι αποφάσισες ;
Θα έχει αλλάξει πάλι το ενυδρείο σου φαντάζομαι.... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
σήμερα θα κάνω μια αλλαγη νερού 30% και αυριο παω για τους δίσκους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Οι μετρησεις του ενυδρείου ειναι 7,2 ph, 4 kh, και 7 gh
|
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε καλορίζικοι . .
![]() Το ενυδρείο σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, μπράβο !
|
|||
|
|||
![]()
πραγματικα πολυ ωραιο αλλα αν πας για δισκους καλυτερα να βγαλεις το αγγελοοψαρο και μην βαλεις πολλους δισκους το πολλυ 4
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Sorry βρε παιδιά, μόνο εμένα μου φαίνεται τραβηγμένο? Δίσκοι σε 170 λίτρα? (Και μάλιστα 4 βρε Δημητράκη μου?). Φίλε gedn, εκτός και αν έχεις άμεσα σχέδια για μεγαλύτερο ενυδρείο θα σου έλεγα να το ξανασκεφτείς πολύ σοβαρά. Τα 170 λίτρα είναι πολύ λίγα για δίσκους. Ελπίζω να σε πρόλαβα!
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου Zaire 250lt | cbr929 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 16-05-06 18:00 |
Παρουσίαση ενυδρείου 10 lt | Vasilizzz | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 04-04-06 11:04 |