|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί δε πας σε κανα μπακάλικο να πάρεις τυροκομικό αλάτι που θα σου βγει πάμφθηνο?
![]() 3 γραμμάρια ανά λίτρο (καλό είναι να το διαλύσεις πρώτα σε νερό εκτός ενυδρείου)... αρκεί οι μονομάχοι να αντέχουν την αλμύρα... ![]() |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Αν κατεβεις Αθηνα μπορεις παντα να περασεις απο τον Συλλογο να παρεις καταλληλο αλατι και να γωνριστουμε κιολας
http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=10645 |
#3
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οχι μόνο ήρθα...όχι μόνο πήρα αλάτι...αλλά γνωριστήκαμε κιόλας... Ευχαριστώ τον φίλο "γαύρο" για τις σύντομες συμβουλές όσον αφορά την κατασκευή που φτιάχνω (52lt). Σίγουρα θα τα ξαναπούμε από κοντά.... Όσον αφορά τον μικρό μονομάχο αλλαξα το νερό (70-80%) αφού πρώτα αφαίρεσα το προηγούμενο φάρμακο με ενεργό άνθρακα.. Θα βάλω αλάτι και θα περιμένω... Θα ενημερώσω.. |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Σταδιακή άνοδο θερμοκρασίας στους 29-30, τάισμα 1 φορά την ημέρα.
Καθημερινή αλλαγή νερού 30% στην θερμοκρασία που έχει το ενυδρείο. Ο μικρός έχει ήδη ανακάμψει. Ξαναβρήκε το χρώμα του για την ώρα...και διακρίνω βελτίωση στην ουρά. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsikis : 15-08-06 στις 18:17 |
#5
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο!!!!αυτα ειναι πολυ καλα νεα!!!
![]() ![]()
__________________
|
#6
|
||||
|
||||
![]()
Να ρίξω θερμοκρασία?
Στο δωμάτιο πιάνει από 25-27 βαθμούς. |
#7
|
||||
|
||||
![]()
ναι,μπορεις να τη ριξεις σιγα-σιγα στους 27....πολυ σιγα ομως...εναλλακτικα για να μην τον στρεσαρεις τωρα μπορεις να την αφησεις για λιγο καιρο ακομα στους 29.
__________________
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γιατι ? | γαυρος | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 14-06-05 18:55 |
αλατι! | nhreas | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 3 | 22-03-04 16:52 |
ΑΛΑΤΙ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 12-03-03 23:24 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
Bila's tank | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 15:00 |