|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο δεν το ηξερα γιατι δεν μπορεσα να ερθω στις εκλογες.
Φυσικα για να μην παρεξηγηθω ευχαριστο και ολους τους αλλους που τους αρεσε ,απλος καποια ατομα τα θεωρω πολυ πιο πανω απο εμενα στο χομπι γιατι με εχουν βοηθησει πολυ.
|
||||
|
||||
![]()
Eγω γουσταρησα το φουλ πλανετ!!!! Μαλλον τζανγκλ πλανετ θα το λεγα...... Λοιπον τωρα που επαιξες με την πρασιναδα σου, δεν την βγαζεις να κανεις ενα φρικασε, και να φτιαξεις ενα ενυδρειο με ψαρια...... 240 λιτρακια , το γεμιζεις οψιδιανο, ριζες μοπανι , κρατας μονο τη νυμφεα (δεν παει κοκκινο στο φρικασε) και πετας μεσα 6 δισκακια με καμια 20αρια ροδοστομα...... Μετα σβησετα φωτα, κλεισε την τηλεοραση, βαλε Ελβις στο στερεο , αναψε ενα τσιγαρο και ζησε την υπερτατη ενυδρειακη εμπειρια........ Αν θες βαλε και κανα malt με ΕΝΑ παγο...... Αυτα.....
Long Live Rock & Discus...... Eternal Algae to the Planted......
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω με τον Lasal που προείπε ότι ναι έχει δυναμική το ενυδρείο σου, αλλά αν ασχοληθείς με το aquascape θα κάνεις θαύματα.
Μου αρέσει και σε στυλ ζούγκλας δεν λέω, αλλά αν βάλεις λίγο χεράκι με γούστο και επιμονή θα γίνει κόλαση......με την καλή έννοια. |
|
||||
|
||||
![]()
Kαι τωρα που ειπε τη γνωμη του και ο χαλβας θα πω και την δικη μου!
Το ενυδρειο ειναι πολυ ωραιο, τα φυτα του τρεχουν πολυ καλα, καλο το "Φουλ Πλανετ" , τυπου "καταφυτεμενο", αλλα αν επαιζες λιγο με το aquascape καιμια διαμορφωση που θα το εκανε να εχει λγιη συνοχη τοτε θα απογειωνοταν. Συνεχισε την καλη δουλεια, Παναγιωτη.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ferplast ή Juwel ? | Mike954 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 11-11-05 20:17 |
Juwel Vision 180 | DJK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 08-08-05 15:26 |
Ερωτήσεις σχετικά με το Juwel Rio 400 | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 28-12-04 17:57 |