|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχα τη ειρωνια το "ενυδρειακι μονο 50 λιτρα ειναι "
κατσε και φαντασου οτι εμενα τα 100 μου φενονται σαν πισηνα :d:d:d παντως πολυ ωραιο ενυδρειο μπραβω |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Παναγιώτη. Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά στο ενυδρείο σου.
Θα προτιμούσα όμως η Nymphea που είναι αριστερά να ήταν πιο "χαμηλή" όπως επίσης και να έμπαινε κάποιο ψηλό και πυκνό φυτό (ή ακόμα και κάποια ρίζα με φυτά δεμένα πάνω της) στην δεξιά πλευρά για να κρύψει το φίλτρο. Sump σε full planted ενυδρείο;;; ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η εκδίκηση του φυτεμένου ενυδρείου
![]() Παράθεση:
Το κλάδεμα* είναι ένα άλλο κεφάλαιο που για εμένα έχει πολύ ενδιαφέρον. Μπορείς να κάνεις ακόμα πιο ωραίο το ενυδρείο (για το δικό σου γούστο) αν μπεις σε αυτή την διαδικασία και ασχολείσαι με τις λεπτομέρειες. Μάλλον θα πρέπει να το ανακαλύψεις μόνος, αν υπάρξει ποτέ τέτοια επιθυμία ![]() Στην κατάσταση που είναι τώρα το ενυδρείο σου, προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Ξέχασα να σου πω ότι μου αρέσει πολύ. *Κάποιος μας είχε 'υποσχεθεί' πληροφορίες για αυτό το θέμα μόλις γίνει η ανάλογη κατηγορία (aquascaping). Αυτή είναι μια υπενθύμιση. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() http://img86.imageshack.us/my.php?image=dsc011130ox.jpg
http://img382.imageshack.us/my.php?i...sc030502ef.jpg Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ : 08-06-06 στις 13:25 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ferplast ή Juwel ? | Mike954 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 11-11-05 20:17 |
Juwel Vision 180 | DJK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 08-08-05 15:26 |
Ερωτήσεις σχετικά με το Juwel Rio 400 | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 28-12-04 17:57 |