|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
thanx!!! μάλλον την λαβα θα χρησιμοποιήσω αφού υπάρχει και είναι καλυτερη από το μακαρόνι
και λίγο υαλοβαμβακα
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
|||
|
|||
![]()
kanena neo ??
|
|
||||
|
||||
![]()
πρωτη προσπάθεια απέτυχε. ανοιξα μεγαλη τρυπα στο μπουκάλι από όσο έπρεπε. αλλα θα ξαναπροσπαθήσω σήμερα.
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
||||
|
||||
![]()
περιμένουμε νέα σου.... ελπίζω άν τα καταφέρεις να να ανεβάσεις και φωτογραφίες για να δούμε τι και πώς ακριβώς το έχεις κάνει ... γιατί έχω και εγώ μερικά σχέδια κατα νού ..αλλά προς το παρόν είναι μόνο...σχέδια ..
![]() καλή επιτυχία ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παιδια , στο σχεδιο του φιλου μας δεν εχω καταλαβει τι αντλια θα βαλει για να ''γυρναει'' το νερο απο το ''φιλτρακι'' στο ενυδρειο...
|
|
||||
|
||||
![]()
μια σαν αυτη
|
||||
|
||||
![]()
H αντλια που θα βαλεις , θα δουλευει εξω απο το νερο , σωστα ? αυτη στη φωτο τετοια ειναι ή submersible ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρο βυθού και υπόστρωμα. | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 30-03-03 21:32 |
Περι βιολογικων φιλτρων | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:36 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
CO2 και εσωτερικό φίλτρο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:55 |
Σχέδιο για εξωτερικό φίλτρο κάδο | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 14-12-02 15:05 |