|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραία.... ειδικά αυτό στην Λ.Σπατών θα με βολέψει περισσότερο μιας και μένω Κορωπί.
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
||||
|
||||
![]()
τελικά που είναι αυτό στη Λ.Σπατών?
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πηγαίνοντας για Σπάτα μετά την γέφυρα περίπου τριακόσια μετρα είναι το μαγαζί ακριβώς στην είσοδο του έχει μια ταμπέλα του αττικού πάρκου πιστεύω να το βρείς εύκολα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επίσης στην "Παπανικολή" στο Χαλάνδρι ένα μικρό γωνιακό μαγαζί με όλα τα απαραίτητα. Πήρα από εκεί μόνο τα κομμάτια (χωρίς φιράμια) και τα βίδωσα μόνος μου. Για 25mm μελαμίνη (βέγκε) και 18 αρες πόρτες πήγε γύρω στα 90€. Με φιράμια ήταν αρκετά ακριβότερο. Επίσης ο τύπος ήταν εξυπηρετικότατος και με ενημέρωσε ότι έχει φτιάξει αρκετές βάσεις για ενυδρεία. Όταν μπορέσω θα ανεβάσω και φωτό. Η βάση ήταν 100x50x70.
|
|
||||
|
||||
![]()
για ένα 60αρι θέλω μια βαση μαυρη. Νομίζω ότι η 18αρα μελαμίνη είναι εντάξει για τα 60λίτρα
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο,
η 18άρα είναι μια χαρά και για παραπάνω. Χωρίς να γνωρίζω διαστάσεις πάντως και εφόσον υπάρχει χώρος δες μήπως την κάνεις λίγο μεγαλήτερη την βάση για να σε καλύψει σε μελλοντική αναβάθμιση. |
|
|||
|
|||
![]()
Χιλια συγγνωμη αλλα δεν εχω πολυ χρονο τωρα τελευταια , μωλις τωρα ειδα το μυνημα.
Η διευθυνση εαν δεν εχεις βρει ακρη ακομα ειναι : Κουνουβέλης Σαπουντζάκη 7 Ν.Ιωνία 142 31 "Φανάρια Βλάχου" Τηλ. 210 2759 822
|
|