|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ο κυριότερος: Τα convicts έχουν γεννήσει κάμποσες φορές (έχουν και τώρα μωρά) με αποτέλεσμα να είναι πιο στρεσαρισμένα από τα υπόλοιπα ψάρια αφού πρέπει να φροντίζουν τα μωρά ενώ υπάρχουν άλλα μεγαλύτερα ψάρια στο ήδη μικρό ενυδρείο. |
|
||||
|
||||
![]()
δεν νομίζω ότι φταίνε τα νιτρικά !!
εμένα ο αρσενικός κάπος έτσι ξεκίνισε να πέρνει την κάτω βόλτα ... μέχρι που ... λυπάμε ... αλλά εγώ δεν είχα καταφέρει τότε να κάνω τίποτα ... 1 μήνα ταλαιποριόταν το ψάρι .. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωχχχχχχ:
![]() Αραγε ξερει κανενας τι μορεί να φταιει?????? ![]() ![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην αγχώνεσαι. Αυτό που σου λέει ο isourtzo δεν σημαίνει απαραίτητα ότι συμβαίνει και στα δικά σου ψάρια!! Αν έρθεις στο σύλλογο θα βρείς σίγουρα κάποια άτομα που θα σε βοηθήσουν απο κοντά.
![]()
Tένια 300λτ Thorichthys ellioti, pimelodus pictus 240λτ corydoras panda, otocinclus sp. 60 λτ καραντίνα 200λτ ?Wenn alle zustimmen, dann stimmt etwas nicht. (=Όταν όλοι συμφωνούν, τότε κάτι δεν πάει καλά) |
|
||||
|
||||
![]()
Ελπίζω να τα πουμε σήμερα.
Ειναι στο.....προγραμμα ![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
gurami με πρόβλημα (εξωτερική πληγή) | CASPER | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-10-05 22:27 |
Πιθανό πρόβλημα στο ξεκίνημα | jimbardis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 23 | 01-10-05 09:09 |
Πρόβλημα με καλιμπράρισμα | thediscusman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 09-12-03 11:04 |
Υλικα φιλτρου και πρόβλημα αμμωνίας | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:19 |