|
|
||||
|
||||
![]()
OK φιλε.Αντε τωρα γρηγορα για υπνο γιατι το πρωι σε βλεπω να τρεχεις να προλαβης.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλη επιτυχια Klaz και απο εναν ομοιοπαθη που ακομα προσπαθει!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Ευχομαι να εισαι πιο τυχερος απο μενα που μου αντεχουν γυρω στις 7-8 ημερες τα μικρα και μετα τελος. Επισης και καλο κουραγιο γιατι θα χρειαστεις πολυ απο αυτο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ειναι , παιρνουμε τριτο χερι γεννητωρες και βγαζουμε μικρα..... Μασημενη τροφη....... Ετοιμασε τη γεννηστρα και ασε τις αμπελοφιλοσοφιες..... Μακαρι να βγαλεις μικρα να δουμε και πως ειναι.....Γιατι απο ουρες και αυγα αλλο τιποτα.......
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το θετικότερο όλων συνάδελφε Κλαζ είναι οτι έχεις ζευγάρι
τώρα για τις ιδανικές συνθήκες λάθη κ.λ.π. όσο μαθαίνει το ζευγάρι σου τόσο θα μαθαίνεις και εσύ και φυσικά θα καταφέρεις να μεγαλώσεις τα δισκάκια σου!!! Υπομονή μητηρ πάσης μαθήσεως!!!!!
Μην αδικείς την ζωή είναι από μόνη της άδικη! Όλα για το χόμπι! ![]() ...τώρα το έχω ρίξει στην κατασκευή site και την φιλοξενία Go ZEN Host ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PascM : 31-05-06 στις 06:39 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Payback Time !!!, για όσους διαθέτουν χιούμορ ΜΟΝΟ !!! | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 57 | 29-05-06 12:04 |
Pangasius που μονο Κρύβονται! | ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 06-04-06 10:08 |
απαντηση στο μανο και οχι μονο... | chrisstam | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 19-01-05 11:37 |
βιβλια μονο για αφρικανες | fishme | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 1 | 22-10-04 16:52 |
Μονο αρσενικα ψαρια στο ενυδρειο ;;; | Tolis | Malawi | 5 | 02-01-03 17:25 |