|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Προς mikenuke:
1)Ευχαριστώ πολύ! 2)Ουπς! Δεν την είχα δει καθόλου την κατηγορία DIY... ![]() Έχεις δίκιο. προς didymos: Ήμουν αρκετά περιγραφικός???Ουάου βελτιώθηκα!!! ![]() ![]() ![]() Συνήθως όποτε εξηγώ κάτι δεν καταλαβαίνει κανείς τίποτα(και κάτι μου λέει ότι φταίω εγώ γι'αυτό)...Ευχαριστώ πολύ φίλε!! Αν παρατηρήσεις στην τρίτη φωτό, φαίνεται(κάπως δύσκολα) ότι την λάμπα την έχω στερεώσει στο σημείο που ανοίγει το καπάκι. Απλά είμαι τυχερός που στο ενυδρείο μου υπάρχει στο κέντρο του ανοίγματος μία λωρίδα πλαστικού, στην οποία στερέωσα τα παστράκια(και σε αυτά την λάμπα). Δηλ την λάμπα δεν την έχω στερεώσει στα άκρα αλλά μόνο στο κέντρο, εκεί που φαίνεται στην φωτό. Τα παστράκια αυτά γραπώνουν και σφίγγουν την λάμπα πολύ καλά και δεν κουνιέται ρούπι. Το πώς θα "κρεμαστεί" η λάμπα είναι σίγουρα αποτέλεσμα μελέτης για το κάθε διαφορετικό καπάκι ενυδρείου. Μπορεί κάποιος να έχει κάποια καλύτερη ιδέα, και η "πατέντα" με τα πιαστράκια να μην είναι εφαρμόσιμη στο δικό του καπάκι. Σε μένα για παράδειγμα ήταν δύσκολο να βάλω τα 2 πιαστράκια προς τις άκρες της λάμπας(που σίγουρα θα το προτιμούσα), αναγκάστικα έτσι να τα βάλω στο κέντρο της. Ελπίζω να σε κάλυψα.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Βασικά η λύση ήταν συνέχεια μπροστά μου και δεν την έβλεπα!!! Να υποθέσω ότι κι εσύ κάπου εκεί τη στερέωσες;
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EΥΓΕ! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο!!
Είναι μια πολύ καλή λύση και για όσους έχουν ενυδρεία της Juwel που έχει λωρίδα στη μέση και πολύ γερή! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!!!
Δεν περίμενα να σας αρέσει τόσο πολύ η ιδέα. Ο σκοπός είναι όποιος έχει κάποιες εξειδικευμένες γνώσεις πάνω σε κάποιο αντικείμενο, ή κάποια καλή ιδέα, να δημοσιεύει κάποιους τρόπους ώστε να γλιτώνουμε κανα ευρουλάκι(όπως πχ τα DIY λιπάσματα ![]() προς didymos: Ακριβώς εκεί! Αν τεντώσεις μάλιστα λίγο και τα καλώδια που φεύγουν από τα ακροφύσια ώστε να μην κρέμονται, η λάμπα δεν παλαντζάρει καθόλου. |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστόοοοοοοοοςςς........
|
|
||||
|
||||
![]()
...τα "πιαστράκια" λέγονται "ωμέγα κλιπς" και καλό είναι να τα ντύσεις κι αυτά με θερμοσυστελλόμενο μακαρόνι, γιατί θα σκουρίασουν σε κανά 3μηνο, κυρίως εκεί που ακουμπάει η λάμπα.
Φιλικά, Γιώργος ------------------ Το επόμενο setup ΔΕΝ θα είναι αλμυρό!!! Θα είναι species tank με arapaima... ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη laskarino : 25-05-06 στις 02:05 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ακροφύσια για λάμπες φθορισμού | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 27-10-05 15:32 |
Στεγανά ακροφύσια. Που & Ποιά??? | yiobi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 01-02-04 03:14 |