|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους
Μια και φυσικά είμαι ακόμα στο .... ψάξιμο και στις αλλαγές και "κόντρα" αλλαγές ειδικά στη χλωρίδα του μικρού μου "οικοσυστήματος", παρουσιάζω τη σημερινή όψη του. Εννοείται ότι έχω ακόμα δρόμο μπροστά μου, αλλά πείτε μου γνώμες και ιδέες.... Υ.Γ.Εχω την εντύπωση ότι έχω "παραστουμπώσει" το βυθό του ενυδρείου, που φαίνεται καλύτερα στη δεύτερη φωτογραφία, αλλά δεν έχω αποφασίσσει ακόμα τι θέλω να αφήσω και τι όχι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προσπάθησα με το γρασιδάκι που φαίνεται, αλλά δεν τα κατάφερα και πολύ καλά. Οσο έχω βάλει, μια χαρά είναι ναι μεν, αλλά δεν μου απλώνει το ρημάδι. Περιμένω κάτι ψιλά από φυτά από τον azores όπου νά'ναι, και μέσα σ'αυτά είναι και cuba. Οταν με το καλό φτάσουν, θα κάνω τη δεύτερή μου προσπάθεια. Ενώ είμαι αντίθετη με το τόσο φόρτωμα, κατέληξα στο "άστα να πάνε".... πιο φίσκα και από φίσκα !!! Θα το διορθώσω όμως... όπως λες κι εσύ, θα το δω στην πράξη. Ασε που λυπάμαι να διώξω φυτά που ήδη υπάρχουν μέσα.... Αλλά..... .... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινούριο καπάκι; | Blanch | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 07-01-06 17:30 |
Καινούριο κρούσμα! | Blanch | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 25-08-05 10:05 |
Καινούριο Ενυδρείο...! | John T | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 20-11-04 01:08 |
Καινούριο ενυδρείο. | Νίκος | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 25-07-04 21:25 |