|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω πολυ
![]() της αγορασα χτες τη eucanuba,αν κι ειναι λιγο πανακριβη.της εδωσα σημερα και μετα απο προσπαθεια αρχισε να τρωει ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitris21 : 22-05-06 στις 08:16 |
|
||||
|
||||
![]()
εχοντας την εδω και ενα περιπου μηνα,πρεπει να πω οτι ενω εχει μεγαλωσει(και ζωηρεψει
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Μάριελ!
Θέλω να μου κάνεις μια μεγάλη χάρη: Να της βγάλεις το λουράκι με το καμπανάκι από το λαιμό. Θα παρατηρήσεις και εσύ η ίδια ότι με τον καιρό δε θα της αρέσει. Άσε που είναι και επικίνδυνο. Σε ευχαριστώ πολύ! |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν Μάριελ το γατί είναι απίστευτα όμορφο!!!!!!
Ακου και αυτό: για να κοιμάται έτσι με την κοιλιά της εκτεθειμένη σημαίνει ότι αισθάνεται ασφάλεια πλέον!! Περιμένω να την γνωρίσω ( και στα δικά μου ) .....
Tένια 300λτ Thorichthys ellioti, pimelodus pictus 240λτ corydoras panda, otocinclus sp. 60 λτ καραντίνα 200λτ ?Wenn alle zustimmen, dann stimmt etwas nicht. (=Όταν όλοι συμφωνούν, τότε κάτι δεν πάει καλά) |
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω!
Παράθεση:
γιατι ειναι επικινδυνο?στην αρχη την ενοχλουσε λιγο αλλα τωρα φαινεται οτι το εχει συνηθισει...τα απλα λουρακια χωρις καμπανακι ενοχλουν?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
...αλλα παλι αν επιμενεις να της βαλεις λουρακι...βαλε λουρακι με ρευμα,και δωσε μου το χειριστηριο......θα μοιαζει μονιμα σαν να ειδε κατι και τρομαξε...........
![]() ![]() ![]() εκ της διευθυνσεως του χιουμορ κορνερ. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|