|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
είναι τέλειο!!! Να τη μάθεις στη ξηρά τροφή όπου να είναι πολύ καλής ποιότητας. Ρίξε μια ματιά στα συστατικά της κονσέρβας και της περιεκτικότητάς της σε αυτά και σε μια ξηρά τροφή καλής ποιότητας (proplan, hill's,...) που θα βρείς σε pet και θα καταλάβεις τη διαφορά. Mία καλή τροφή και πιο φτηνή υπάρχει στα carefur της εταιρίας purina η one!
Nα τη προσέχεις και να είστε πολύ καιρό μαζί.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω πολυ
![]() της αγορασα χτες τη eucanuba,αν κι ειναι λιγο πανακριβη.της εδωσα σημερα και μετα απο προσπαθεια αρχισε να τρωει ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitris21 : 22-05-06 στις 08:16 |
|
||||
|
||||
![]()
εχοντας την εδω και ενα περιπου μηνα,πρεπει να πω οτι ενω εχει μεγαλωσει(και ζωηρεψει
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Μάριελ!
Θέλω να μου κάνεις μια μεγάλη χάρη: Να της βγάλεις το λουράκι με το καμπανάκι από το λαιμό. Θα παρατηρήσεις και εσύ η ίδια ότι με τον καιρό δε θα της αρέσει. Άσε που είναι και επικίνδυνο. Σε ευχαριστώ πολύ! |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν Μάριελ το γατί είναι απίστευτα όμορφο!!!!!!
Ακου και αυτό: για να κοιμάται έτσι με την κοιλιά της εκτεθειμένη σημαίνει ότι αισθάνεται ασφάλεια πλέον!! Περιμένω να την γνωρίσω ( και στα δικά μου ) .....
Tένια 300λτ Thorichthys ellioti, pimelodus pictus 240λτ corydoras panda, otocinclus sp. 60 λτ καραντίνα 200λτ ?Wenn alle zustimmen, dann stimmt etwas nicht. (=Όταν όλοι συμφωνούν, τότε κάτι δεν πάει καλά) |
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω!
Παράθεση:
γιατι ειναι επικινδυνο?στην αρχη την ενοχλουσε λιγο αλλα τωρα φαινεται οτι το εχει συνηθισει...τα απλα λουρακια χωρις καμπανακι ενοχλουν?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|