|
|
||||
|
||||
![]()
ναι αυτον πηρα....ηταν δυο κομματια τα ειχε 18ε το ενα και τα πηρα 30 μετα απο παζαρακι χαβαλε σε μικρο μαγαζι συνοικιακο......τον ενα τον εκανα δωρο σε ενα φιλο και τον ψωφησε μετα απο μια βδομαδα.....ο δικος μου ειναι μια χαρα..... διακρινω μια νευρικοτητα στις κινησεις του οταν κολυμπαει αλλα τρωει καλα και συζει προς το παρον με τα τροφεους.....σκεφτομαι σιγα σιγα να το προσαρμοσω στα νερα του δισκο ενυδρειου λογο καταλληλοτερων συνθηκων....ειναι ακριβως σαν αυτον μονο που το ασπρο του εχει ατονησει....αν τον αλλαξω ισως να επανελθει η φωτεινοτητα??????...τον εχω δει σε κεντρικο μαγαζι και οχι τοσο "καθαρο" ψαρι 40 και 50 ευρω....
|
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω για τις πληροφοριες σας πολυ....μετα απο αυτα που ειπε και ο κωστας θα αρχισει σιγα σιγα η προσαρμογη του για να μεταφερθει στο ενυδρειο με τους δισκους μιας και οι συνθηκες ειναι πιο κοντα σε αυτες του φυσικου τους περιβαλλον...η ατονια του ασπρου ειναι αποτελεσμα του σκληρου νερου?????ειναι νευρικα ψαρια η και αυτο ωφειλεται στις λαθος επιλογες μου οσο αφορα το ζεμπρα που βρηκα καταλαθος σε αυτο το μαγαζακι????μπηκα μεσα για κατι αλλο μιας οτι εχω και καναρινια (ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα) και πως κανω ετσι σε κατι μικρα και αθλια ενυδρεια τι να δω....τους ζεμπρα...τους πηρα χωρις δευτερη σκεψη και σε απιστευτα καλη τιμη....(συντομο ιστορικο)
|
|
||||
|
||||
![]()
ελα και σε καμμια συναντηση να σε γνωρισουμε και απο κοντα.......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θελω και γω ρε συ να ερθω αλλα τις κυριακες ειμαι χαλκιδικη για ψαροντουφεκο γυρναω αργα κομματια και για ξεκουραση....αυτο το μηνα θα γινει καμια ???το ψαροντουφεκο απαγορευεται οποτε θα κανονισω να ερθω να σας γνωρισω και απο κοντα....
|
|
||||
|
||||
![]()
βρηκα και αυτο για ζεμπρα....
http://www.thetropicaltank.co.uk/Fishindx/hypa-zeb.htm |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
mikele,
Αν εκαναν 18 ευρω ο ενας τοτε σιγουρα δεν ειναι zebra.Δεν ειναι δυνατον να τους βρεις σε τοσο χαμηλη τιμη αφου παγκοσμιως η τιμη τους ειναι ψηλοτερη απο 150-700 ευρω ο ενας.Δεν ειναι μονο τα μαγαζια που βρισκουν ευκαιρια και ανεβαζουν την τιμη αλλα ειναι και αυτο καθε αυτο το κοστος του ψαριου.Η εξαγωγη τους απο την πατριδα τους απαγορευτικε για 10 χρονια απο τωρα και ετσι η τιμη τους εκτοξευτικε στα υψη αφου οσοι πουλιουνται αυτη την στιγμη ή εχουν εξαχθει παρανομα ή προερχονται απο αναπαραγωγες σε ενυδρεια.Οσοι ομως τους αναπαραγαγουν τους πουλουν και σε πολυ υψηλη τιμη γιατι ξοδεψαν πολλα λεφτα κατα την αγορα του ζευγαριου και θελουν να κανουν αποσβεση.Επισης,αλλοι τους πουλουν ακριβα γιατι ετσι πιστευουν οτι θα καταληξουν στα ενυδρεια ανθρωπων που αγαπουν πραγματικα αυτα τα ψαρια και οχι σε ανθρωπουν που δεν εχουν επαρκη γνωση για να τους προσφερουν καλες συνθηκες διαβιωσης.Αυτο λοιπον κανει αδυνατον το καποιος απο αυτους να βρεθει σε συνοικιακο pet shop και μαλιστα με τιμη 18 ευρω. Ετσι λοιπον θεωρω αδυνατον οι pleco που αγορασες να ειναι zebra. Αν θες ανεβασε καμια φωτο και θα σου πω τι ειδος ειναι ο pleco σου γιατι υπαρχουν μερικα ειδη που καποιος θα μπορουσε να τα μπερδεψει με αυτους και που εχουν γενικα χαμηλη τιμη.
|
||||
|
||||
![]()
thanks θα κατεβασω φωτο να δεις και να με πεις τι ειναι...τι λες Κωστα??? μονο το ασπρο ειναι λιγο ξεθωρο αλλα πιστευω οτι θα στρωσει με το σωστο "νερο".....τι ειναι ????
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 15-05-06 στις 19:54 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχετικα με Hypostomus Punctatus (pleco) | scalare | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 10-09-05 10:08 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 20-11-03 14:13 |
Ick medication | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 07-10-03 23:49 |