|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τα λογια ειναι περιττα.Mε 6000 δισκους,2500cd και 450 giga mp3 και ενυδρειο 3500λ η ζωη στο σπιτι ειναι ωραια.Εχεις υπολογισει συνολικο κοστος της κατασκευης?
|
|
||||
|
||||
![]()
Από πάνω το είδαμε, διαγώνια το είδαμε, από μέσα το είδαμε, βιντεάκια είδαμε, σχέδια είδαμε. Καλά όλα αυτά αλλά από μακριά φάτσα πότε θα το δούμε ΟΕΟ??????
Οδηγίες: κεντράρουμε μπροστά μας το ενυδρείο, κάνουμε μερικά βήματα πίσω, βλέπουμε ότι χωράει στο κάδρο της μηχανής και κλικ. ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εισαι Σταρ Δηλαδη....δεν Με Νοιαζει Αυτο Ουτε Τα Giga Σου Ουτε Τα Βυνιλια Σου Εγω Την Δουλεια Μου Να Κανω Αλλα Δεν Μπορω Να Πιεσω Παραπανω Γιατι Μιλαμε Για Ιδιωτικο Χωρο.αν Κρινεισ (και Γι Αυτο Το Λεω Δημοσια) Πωσ Μπορεισ Ακομα Σαν Ανθρωποσ Να Κανεισ Χαρεσ Κανε Και Την Απλη Δικη Μου.
Ευχαριστω Ταπεινα Θ.ι. |
|
||||
|
||||
![]()
Αφου εγραψα με κεφαλαια καλα να παθω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μη σε νοιάζει zoyzoynidio κι έχω εγώ καλύτερο!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα παλι μετα την φωτογραφια που φαινονται τα 2 τζαμια μου φανηκε μικρο.μαλλον ειναι οφθαλμαπατη, γι αυτο θα ηθελα μια φωτο με το ζουζουνιδιο διπλα για μετρο συγκρισης!χεχεχε,να του γινει και αυτουνου η χαρη!Περα απο την πλακα, δεν θυμαμαι αν ανεφερες διαστασεις, στο σχεδιαγραμμα που ανεβασες γραψε τις διστασεις και πες μας και πιο το υψος του.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
οφθαλμαπατη??????? ως προς τι???? Μήκος 250 ,πλατος 155 ,υψος 105...............ζουζουνιδιο κοιτα τα πμ σου................μαλλον θα εισαι ο τυχερος.....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
φοβερό ....
μία ερώτηση μονο ... ![]() ![]() πως φτάνεις στον πάτο ???????????? ![]() με μάσκα και βατραχοπέδιλα ??? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
30 λιτρα με μονομαχους. | Isidoros | Bettas | 3 | 12-01-06 19:21 |
3500 λιτρα .......επιτελους......ετοιμο. | jojo | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 23-12-05 22:47 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |
ΕΤΟΙΜΑΖΩ 520 ΛΙΤΡΑ! | Tolis | Malawi | 74 | 06-10-04 16:55 |
Δισκοι σε 200 λιτρα? | newfish | Δίσκοι | 0 | 18-12-02 18:26 |