|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πάρα πολύ ωραίο !!!
Μόνο καλά έχω να πω. Από τον τρόπο που 'δέσατε' τα ξύλα, την κατασκευή του ενυδρείο (όσο μπορούμε να δούμε) μέχρι και τις φωτογραφίες. Συγχατητήρια και από εμένα είναι εξαιρετικό !
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο σας πολύ όμορφο.
Και η ιδέα για κρεββατοκάμαρα μου άρεσει,εξάλλου και μεις έχουμε κάνει το ίδιο.Ισως στο μέλλον να αναγκαστείτε να βγάλετε τα synodontis γιατι απο δικήμου πείρα έχουν γίνει 20 εκ και ταχω 12 χρόνια. Και πάλι συγχαρητήρια. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
sorry αλλά θα είμαι ειληκρινής... χάλι μάυρο! έχεις πολύ δρόμο ακόμα μπροστά σου και χρειάζεσαι πολύ διάβασμα...μην το βάζεις κάτω όμως, με αρκετό διάβασμα και πολύ προσπάθεια θα πλησιάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζεις... κι ότι χρειαστείς εμείς είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Strahos : 12-05-06 στις 20:02 |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ ωραίο. Λιτό και απέριττο.Τα ξύλα βασικά είναι καταπληκτικά.
Μπράβο παιδιά!
Tένια 300λτ Thorichthys ellioti, pimelodus pictus 240λτ corydoras panda, otocinclus sp. 60 λτ καραντίνα 200λτ ?Wenn alle zustimmen, dann stimmt etwas nicht. (=Όταν όλοι συμφωνούν, τότε κάτι δεν πάει καλά) |
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρείο σας είναι πάρα πολύ ωραίο και πολύ καλή η ιδέα να μπεί στην κρεβατοκάμαρα.
![]() Να ρωτήσω κάτι. Η άμμος παραλίας μπορεί να είναι από οπουδήποτε ή υπάρχει καποιος τρόπος ώστε να γνωρίζουμε αν μπορούμε να την βάλουμε στο ενυδρείο μας? |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ωραιο.Η tanganikena:P που εχεις μεσα ειναι στεατοκρατους.
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
|||
|
|||
![]()
Γιαννακη ηπιες κατι?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου | Μάγδα | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 43 | 15-10-07 13:43 |
Παρουσίαση ενυδρείου. | manosdr | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 24-05-07 09:33 |
Παρουσίαση ενυδρείου 10 lt | Vasilizzz | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 04-04-06 11:04 |