|
|
||||
|
||||
![]()
Το θέμα των φωσφορικών με απασχολεί και εμένα επιφυλάσομαι όμως διότι νομίζω πως το τεστ τα έχει παίξει! Θα σας ενημερώσω μόλις πάρω νέο τεστ. Αν και η αύξηση των φωσφορικών λόγω αποσύνθεσης φυτών είναι κάπως φυσιολογική! Θα δούμε τι θα προκύψει και με τις συχνές αλλαγές νερού που κάνω αυτή τη στιγμή για να καταλάβουμε τι τρέχει!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Μεγάλες αλλαγές νερού!!!!!!!!!!!!!!!!
Και αφαίρεσε με σκούπα βυθού ή το χέρι σου ότι σάπιο βρίσκεις! Με καινούργιο τεστ και εξαφανισμένη την μαύρη "μαύρες να είναι η ώρες της" τα ΡΟΡ4 είναι 0,0
|
|||
|
|||
![]()
Έχω μία αίσθηση ότι το πρόβλημα έχει αρχίσει να περιορίζεται. Ήθελα να ρωτήσω αν οι πρώτες ενδείξεις είναι ότι η bba ανοίγει σε χρώμα, γκριζάρει. Σημαίνει κάτι αυτό;
Θεόφιλος |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλά το κατάλαβα. ΑΝΑΣΤΑΣΗ! Excel και πάλι excel...
Θ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|