|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι ένα μάτσο χάλια δεν θέλου ούτε να το βλέπω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πάντα άξιος φίλε μου να βλέπουμε τέτοια από σένα. Φιλικά Ιορδάνης. |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!
Η αλήθεια είναι ότι το ενυδρείο δεν φτιάχτηκε με σκοπό να γίνει βιότοπος Zaire. Η αρχική ιδέα ήταν να μπορέσει να φιλοξενήσει τουλάχιστον ένα ζευγάρι African blockheads. Με δεδομένο ότι από όσα διαβάσαμε για αυτά τα ψάρια φάνηκε ότι αν προκύψει ζευγάρι ίσως χρειαστεί να απομακρυνθούν τα υπόλοιπα του ίδιου είδους, είπαμε να προσθέσουμε κάτι ακόμα που να ταιριάζει. Ψάχνοντας λοιπόν καταλήξαμε ότι το καταλληλότερο είδος είναι τα congo μιας και προέρχονται από την ίδια περιοχή, έχουν τις ίδιες απαιτήσεις σε συνθήκες και κινούνται κοντά στην επιφάνεια (αντίθετα με τα blockheads). Ε, και μετά μιας και το ξεκινήσαμε έτσι, ήρθε και κόλλησε και η οικογένεια των nigriventris. Τα tetra τα αγοράσαμε για Congo από τον Τάρεκ. Μετά το μήνυμα του Θεόφιλου διαπιστώσαμε ότι όντως δεν είναι congo... Μάλλον δεν θα τα αλλάξουμε όμως. Συμβιώνουν καλά με τα υπόλοιπα και τα έχουμε συμπαθήσει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη cbr929 : 10-05-06 στις 05:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο, πολύ καλή δουλειά! Μπράβο!
ΥΓ: Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Βλέπω ότι ανβάσατε την παρουσίαση πολύ γρήγορα!
![]() Μπράβο Γιώργο και Ειρήνη! Πολύ μερακλήδικη δουλειά. |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πάρα πολύ ωραίο !!!
Μόνο καλά έχω να πω. Από τον τρόπο που 'δέσατε' τα ξύλα, την κατασκευή του ενυδρείο (όσο μπορούμε να δούμε) μέχρι και τις φωτογραφίες. Συγχατητήρια και από εμένα είναι εξαιρετικό !
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο σας πολύ όμορφο.
Και η ιδέα για κρεββατοκάμαρα μου άρεσει,εξάλλου και μεις έχουμε κάνει το ίδιο.Ισως στο μέλλον να αναγκαστείτε να βγάλετε τα synodontis γιατι απο δικήμου πείρα έχουν γίνει 20 εκ και ταχω 12 χρόνια. Και πάλι συγχαρητήρια. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
sorry αλλά θα είμαι ειληκρινής... χάλι μάυρο! έχεις πολύ δρόμο ακόμα μπροστά σου και χρειάζεσαι πολύ διάβασμα...μην το βάζεις κάτω όμως, με αρκετό διάβασμα και πολύ προσπάθεια θα πλησιάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζεις... κι ότι χρειαστείς εμείς είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Strahos : 12-05-06 στις 20:02 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου | Μάγδα | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 43 | 15-10-07 13:43 |
Παρουσίαση ενυδρείου. | manosdr | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 24-05-07 09:33 |
Παρουσίαση ενυδρείου 10 lt | Vasilizzz | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 04-04-06 11:04 |