|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και όσο γαι το μεγάλο γκαπποενυδρείο στο Σύλλογο, θα γίνει σίγουρα. Και ελπίζω και σύντομα!
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη filoxenos : 08-05-06 στις 22:11 |
|
||||
|
||||
![]()
halva μετά από ένα γενικό καθαρισμό συμφωνω κ γω να βάλεις πάλι guppies!! Ε, κ άμα γίνουν πολλά, τι να κάνω θα 'αναγκαστώ' να σου πάρω κ γω λίγα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για τα γκάπυς θα συμφωνίσω με την ομορφιά τους και τις πολές παλέτες χρωμάτων που που προσφέρουν. Δέν είμαι γνώστης της συμπεριφοράς τους διότι δεν είχα ποτέ, αλλά δεν με χωρίζουν πολλές μέρες από αυτή την εμπειρία. Λογικά το Σάββατο στην συνάντηση θα έχω το πρώτο τσούρμο (3 τον αριθμό ατόμων) από Filoxeno μάλον.
Όσον αφορά τώρα τα Μόλυ ήδη έχω 3 τα οποία είναι ακούρραστα και γεμίζουν με κίνηση το ενυδρείο. Οπότε τουλάχιστον για αρχή θα μοιράζονται και αυτά το διαμέρισμα με τα Γκάπυς. Τώρα το πως θα τα βρουν μεταξύ τους θα δείξει. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα έχουν προβλήματα μεταξύ τους, απλά ανέφερα το προσωπικό μου γούστο.
Καλή τύχη ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Σου είπα εγώ κάτι τέτοιο? Για στείλε ένα pm να συννενοηθούμε...
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη filoxenos : 09-05-06 στις 22:30 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|