|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το θελω!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
zoyzoynidio Κριμα,το μπανιο απαγορευεται,ειναι προστατευμενος ασιατικος βιοτοπος.Τολη, ενας μη ψωνισμενος θα τραβαγε τα μαρτυρια που τραβηξα τεσσερα χρονια ? ααα τι ακριβως ειπες? δεν ειμαι συχνα στο forum??παρτο πισω αμεσως........καρτα χτυπαω 5 χρονια τωρα ,σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια,η γνωμη σου εχει ιδιαιτερη βαρυτητα. Giorgos , Ψαρια μεγαλυτερα δεν υπαρχουν και ουτε θα υπαρξουν,η γνωμη μου ειναι οτι ενα ενυδρειο με μεγαλα ψαρια χανει στην αποδωση του φυσικου,χανει τον ογκο του και τελικα σε περιοριζει στις επιλλογες σου.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οτι πιο φυσικό και πανέμορφο, συγχαρητήρια!!
|
||||
|
||||
![]()
Απλα εκπληκτικο..... Συμφωνω και εγω για το θεμα των μεγαλων ψαριων.... Μπορει να ειναι εντυπωσιακα αλλα δεν δειχνουν το φυσικο αποτελεσμα που θελεις......
|
||||
|
||||
![]()
Αυτη ειναι η αθεατη, μεχρι τωρα, πλευρα του wc ,η μια,γιατι εχει κι αλλη...
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να είναι και καλή συνταγή για δυσκοίλιους
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
...υποπτο.Μήπως η μια του πλευρα ειναι χτιστη?Μπορω με την αδεια του ιδιοκτητη να το παρω βιντεο και φωτογραφιες;ΟΧΙ προς αντιγραφη αλλα για αρχειο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπενθυμίζω....ΤΟ ΘΕΛΩ!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια και σε μένα άρεσε πολύ είναι όνειρο πραγματικά.... Φαντάζομαι ότι θα κάθεστε όλοι με τις ώρες να το απολαμβάνετε...πρέπει να κουράστηκες αρκετά μέχρι να το φτιάξεις αλλά το αποτέλεσμα είναι τέλειο.
|
||||
|
||||
![]()
Εντυπωσιακο παρα πολυ ωραιο και ...... ανετο....σε ζηλευουμε
|
||||
|
||||
![]()
http://www.youtube.com/user/jokotrokois
8 χτεσινά video χαμηλης ποιοτητας ! σε αναμονη για καλυτερα !!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
30 λιτρα με μονομαχους. | Isidoros | Bettas | 3 | 12-01-06 19:21 |
3500 λιτρα .......επιτελους......ετοιμο. | jojo | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 23-12-05 22:47 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |
ΕΤΟΙΜΑΖΩ 520 ΛΙΤΡΑ! | Tolis | Malawi | 74 | 06-10-04 16:55 |
Δισκοι σε 200 λιτρα? | newfish | Δίσκοι | 0 | 18-12-02 18:26 |