|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω τα ειδα να μην τρωνε απο την πεμπτη, αρα λοιπον η μεταφορα τους να γινει περιπου την πεμπτη ή παρασκευη που μας ερχεται, αφου ξανα τσεκαρω αν ειναι και οι 2 με αβγα. και μετα απλος περιμενω να γεννησουν, στις επομενες 3 εβδομαδες. αφου γεννησουν ποσο περιπου πρεπει να αφησω την θηλυκια μετα μικρα μαζι στον ιδιο χωρο? οσο αφορα την διατροφη τουσ πρεπει να ξερω κατι? δεν τρωνε και ανυσηχω λιγο.
οσο αφορα τον πατερα, πρεπει να ειναι αυλονακαρα και αυτος γιατι ειχα δει κατι χορευτικα ζευγαρωματος μεταξυ τους, μονο που ηταν στηυ μεση του ενυδρειου περιπου, και οχι σαν αυτα που εχω δει στον πατο απο καποια βιντεακια, ισως ηταν η αρχη και να εγινε αργοτερα που δεν τα κοιταγα και ειχαν σβησει τα φωτα η καποια στιγμη που ελειπα. ευχαριστω για την απαντηση και για τις info και για οτι αλλο πρεπει να ξερω ειμαι ολος αυτια, γιατι θελω να μαθαινω περισσοτερα για το καλο τους αλλα και για δικες μου γνωσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Κατ'αρχήν μην τα μεταφέρεις άμεσα αλλά μετά τις 16 ημέρες για να μην είναι αυγά αλλά να έχουν ολοκληρωθεί με την στοματοεκκόλαψη .Στην συνέχεια μην αφήσεις τα θηλυκά μαζί με τα μικρά Στο 80% στους aulonacara τα τρώνε τα μικρά τα θηλυκά βάσει εμπειρίας.Αρα διαχωρίζεις τα θηλυκά.Η μεταφορά πρέπει να γίνει μετά τις 16 ημέρες έως τις 21 ημέρες γιατί 50% να σου φτύσει αρκετά και μετά δεν τα ξαναπαίρνουν στο στόμα τους.Επειδή θα σου γεννάνε συνέχεια μπορείς να πειραματιστείς με την συμπεριφορά των συγκεκριμένων θηλυκών.Επίσης μην ταιζεις κατεψυγμένες η ζωντανές τροφές στο ενυδρείο και να ταιζεις λιγότερο όσο έχεις μπουκωμένες αυλονάκαρες.
Τα λέμε.
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα,
ειμαι στις 6 μερες και μου μενουν αλλες 10 περιπου( αγωνιας), αρα μετα τις μεταφερω, θα γινει με κλειστα τα φωτα για να καταφερω να τις πιασω. η μια ειναι απο αυτες που μου ειχατε δωσει και η αλλη την ειχα. επιτυχια . ολα τα υπολοιπα ειναι μια χαρα, χωρις προβληματα. ![]() χαρηκα GEORGIOS και θα τα πουμε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() για οποιεσδηποτε info ακομα που πρεπει να ξερω ειμαι ολος αυτια |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννητουρια, neolamprologus multifasciatus | mikenuke | Tanganyika | 56 | 11-06-07 18:59 |
ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΧΩ %*@#$.... | medoc30 | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 01-08-04 15:38 |