|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
προσεξε μονο μην παραταιζεις,γιατι τα μωρα μπορει κυριολεκτικα να σκασουν απο το φαγητο...
![]() σιγουρα ηταν επιθεση αυτο που ειδες?
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον παιχνίδι ήταν Δημήτρη λίγο δύσκολο μου φαίνεται να έχουν αρχίσει από τώρα τους τσακωμούς ας μας πει και η Μάριελ βέβαια αλλά εγώ άρχισα να βλέπω τσακωμούς μετά τον πρώτο μήνα!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω συμφωνω,δεν μπορει να ηταν τσακωμος απο τωρα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξερω το ειδα να παει να χτυπησει το αδερφακι του αλλα εκεινο ετρεξε και εφυγε ....
ισως να υπηρχε καμια αρτεμια εκει κοντα και ετρεξα να την φαει γιατι τωρα δεν τα ενωχλει... ειναι και πολυ ποιο μεγαλο απο τα αλλα τωρα |
|
|||
|
|||
![]()
παλι το ιδιο εκανε ετρωγε ετρωγε και εκανε μια κοιλια τόόόση! φωβαμαι μην σκασει ! ασε που εχει γινει διπλασιο απο τα αδελφια του...
|
|
||||
|
||||
![]()
συνηθως τα μεγαλυτερα ειναι θηλυκα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το ίδιο πρόβλημα είχα συναντήσει και εγώ! 20 μέρες από την γέννα είχα αρχίσει να χωρίζω τα μεγαλύτερα τα οποία όντως ήταν θηλυκά όπως λεει και η Μάριελ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Yellow Labido | SpyrosK | Malawi | 2 | 26-10-05 20:36 |
yellow lab | koko | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 19-04-05 10:35 |
2 labido yellow που δεν ζευγαρώνουν | jimismc | Malawi | 11 | 18-11-04 21:52 |
Labidochromis yellow έγγυος !!! | tropheus | Malawi | 11 | 25-10-04 00:31 |
Τι είμαι, αρσενικός ή θυληκός labidochromis yellow; | pavloukos | Malawi | 26 | 29-07-04 12:32 |