|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
γιατι δεν κανεις το sump ιδιο υψος με το ενυδρειο και να αποφυγεις τις 5! υπερχειλησεις ?κερδιζεις και σε ποσοτητα υλικων φιλτραρισματος
δεν θελει πατεντα,τρυπες θελει. το κοστος και τον υπολογισμο-ρυθμιση των υπερχειλησεων το σκεφτηκες?η θα τις φτιαξεις μονος σου?μεγαλο μπλεξιμο ενω υπαρχουν δοκιμασμενες λειτουργικες λυσεις δεν θα δουλεψει ετσι ΙΜΟ.αλλοι πλημυρισαν με 1 μονο,τωρα με 5 ... ![]() ενα γρηγορο (και αααασχημο σχεδιο).απλα μια ιδεα που μπορεις να την τροποποιησεις οπως σε βολευει επισης γιατι να σφραγισεις το sump?πως θα κανεις συντηρηση των υλικων.Αν κλεισει δεν ανοιγει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη shadow : 02-05-06 στις 12:18 |
|
||||
|
||||
![]()
μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω. ΑΛΛΑ όπως είπα το σχέδιο είναι το αρχικό. Πλησιάζει μια μεγάλη αλλαγή τώρα.... Ετοιμάζω άλλο σχέδιο.
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε spirosta στείλε μου ένα pm σήμερα το απόγευμα για να μην ξεχάσω να σου στείλω φώτο από δικό μου ενυδρείο με χωρίσματα που έχω για μονομάχους.
Λεπτομέρειες για φίλτρανση, θέρμανση κλπ, θα σου γράψω μαζί με τις φώτο. |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν νέο σχέδιο εδώ χωρίς υπερχειλήσεις και για 4 διαμερίσματα.
Συγνώμη για το μέγεθος της φωτογραφίας αλλά έπρεπε να γίνει μεγάλη για να φαίνονται όλα καθαρά. Ακούω απόψεις για αυτό. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ παιδευεσαι και ειναι καλο αυτο..... Ακου λοιπον και μια αλλη λυση......Εισοδος νερου στο ενυδ.1. Τα χωρισματα των ενυδρειων τα κανεις ετσι ωστε το νερο να υπερχειλιζει απο το 1- 2- 3- 4 και τελος την πλατη την κανεις ετσι ωστε το 4 να υπερχειλιζει στο φιλτρο......Πολυ απλη κατασκευη ουτε τρυπες ουτε τιποτα και κανενα κινδυνο για πλημμυρες αφου εχεις κλειστο κυκλωμα!!!!
|
||||
|
||||
![]()
και άμα μου την κάνει κανένας μονομάχος και πηδηξει και πάει με κανένα άλλο?
|
||||
|
||||
![]()
βαλε ενα σφουγγαρι στο καθε χειλος και δεν θα εχεις ποτε προβλημα....
|
||||
|
||||
![]()
μμμ μου αρέσει καλύτερα αυτό αφού έτσι θα έχουμε και ανατάραξη επιφάνειας και πιο καλή διάχυση του νερού. ¶ρα το μόνο που αλλάζει είναι τα μεσαία τζάμια που θα γίνουν μικρότερα θα κολληθούν στον πάτο (πιο εύκολο κατασκευαστικά) και το σφουγγάρι από επάνω μεριά.
Μου αρέσει. Δείχνει πιο εύκολα προσβάσιμο για συντήρηση. Η ιδέα για το φίλτρο (του οποίου οι διαστάσεις θα διαφέρουν ανάλογα το μέγεθος της αντλίας) πως σας φαίνεται?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
KAΤΑΡΑΜΕΝΗ ΤΡΙΧΩΙΔΗ ΑΛΓΗ | johnny98130 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 29 | 20-11-03 02:21 |
Bila's tank | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 15:00 |
Plants in a rift lake tank | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:20 |
Jojo's 5500 litres saltwater tank | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:49 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |