|
|
||||
|
||||
![]()
Η Den Braven λήγει 18 μήνες μετα την ημερομηνια παραγωγης.Αποφύγετε τις μαυρες.
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα οι μαύρες είναι καλύτερες γιατί σου δείχνουν καλύτερα κατά πόσον έχει κολλήσει σωστά το τζάμι σου.Αν έχει φουσκάλα π.χ.αντί το κλασικού μαύρου χρώματος θα είναι γκρι οπότε ναι στις μαύρες.
Φιλικά Ιορδάνης. |
|
||||
|
||||
![]()
Σχετικα με τις μαυρες....οσες εχω χρησιμοποιησει στεγνωνουν πιο αργα απο τις διαφανες.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Μιχάλη μου θα διαφωνίσω μαζί σου κάνει το πιο απλό τεστ,βάλε λίγη σιλικόνη διαφανή και λίγη μαύρη και ένωσε 2 κομάτια γιαλιού και παρατήρησε τον χρόνο θα δεις ότι είναι το ίδιο.Συν τοις άλλοις προτιμώ να βάλω μαύρη γιατί όπως προανέφερα είναι και παράλληλα δείκτης του κατά πόσον καλά κόλλησε η επιφάνεια που έχω προς κόλληση.
Φιλικά Ιορδάνης. |
|
||||
|
||||
![]()
αγαπητε τζορνταν μολις πηρες κιτρινη καρτα!!
![]() επειδη εγω το εχω κανει να σε πληροφορησω οτι αν η διαφανη κανει 2 ωρες να στεγνωσει, η μαυρη θα κανει 4 . και φυσικα μιλαω για την ιδια μαρκα ... |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλτατε Φίλε Γαύρε μπορεί όπως λές να κάνω λάθος και το δέχομαι αλλά νομίζω κατά την ταπεινή μου άποψη ότι σαν δείκτεις είναι καλύτερη η μαύρη τι λες και εσύ;
Φιλικά Ιορδάνης. |
|
||||
|
||||
![]()
αλλο αυτο ιορδανη μας.
αν και αυτο ειναι υπο συζητηση, γιατι... ![]() αν δεις το τζαμι απο την κοψη του, το χρωμα ασχετου παχους, ειναι σκουρο πρασινο. θα υπηρχε προβλημα αν ηταν διαφανο. ![]() παντως για καποιον που δεν εχει πειρα στα κολληματα η μαυρη ειναι καλυτερη μια και θα κανει μπαμ σημειο που εχει προβλημα. ![]() στο γλυκανα στο τελος ε? ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξήλωμα σιλικόνης | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 02-11-06 23:14 |
Είδος σιλικόνης | anasios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 06-11-05 01:26 |
Εύρεση φυτών στην Θεσσαλονίκη | Archon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-01-05 18:57 |