|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ειπα να μεταφερω εδω το τοπικ μηπως μπορεσει καποιος να βοηθησει περισσοτερο απο ο,τι εγω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν επείγον....
Μήπως τα 600L/h είναι πολλά οπότε να βάλω την Eheim compact 1000 με 300L/h????
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου προτεινα να χρησιμοποιησεις εξωτερικο φιλτρο. Θα σου λυσει πολλα προβληματα με πολυ μικρο κοστος και θα σου απλοποιησει την κατασκευη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μα και αυτό εξωτερικό είναι. Απλά είναι handmade to tank του φίλτρου και θα το φτιάξω ακριβώς όπως το θέλω.
|
||||
|
||||
![]()
Η υπερχειληση δεν ειναι οτι πιο ευκολο να υπολογιστει σωστα και θα σε ταλαιπωρησει λιγο. Ενω ενα εξωτερικο κλειστο φιλτρο ειναι πιο ασφαλες, πιο σταθερο και μικραινει και ο εξωτερικος ογκος του ενυδρειου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλά εδώ υπάρχει άλλο πρόβλημα αφού μετά θα πρέπει να γίνει πατέντα για να επικοινωνούν τα 5 διαμερίσματα ξεχωριστά. Εν΄ψ έτσι μπορεί να μπλέκω με υπερχειλήσεις αλλά η κατασκευή θα γίνει πιο εύκολα.
|
||||
|
||||
![]()
Αν καταλαβα καλα δηλαδη, θελεις να κανεις 5 ξεχωριστες υπερχειλησεις? Αν ναι, τοτε ειναι ακομα πιο πολυπλοκο. Θα μπορουσες να κανεις μικρες τρυπες στα χωρισματα για να κυκλοφορει το νερο. Ετσι θα μπορεις να βαλεις και τον θερμοστατη σε ενα οποιοδηποτε διαμερισμα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
KAΤΑΡΑΜΕΝΗ ΤΡΙΧΩΙΔΗ ΑΛΓΗ | johnny98130 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 29 | 20-11-03 02:21 |
Bila's tank | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 15:00 |
Plants in a rift lake tank | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:20 |
Jojo's 5500 litres saltwater tank | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:49 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |