|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οντως αυτο ειναι,σε οποιο search engine και να το εγραψα η λεξη agressive φαινεται σε καθε τιτλο.Για τις μετρησεις θα δω αυριο που ειμαστε γιατι το απογευμα εκανα αλλαγη νερου.Καλο βραδυ σε ολους(παλι δουλεια αυριο......
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristsats : 01-05-06 στις 23:41 |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή δεν βλέπω να έχεις καμιά πρόταση για τεστ εγώ προτείνω της Aquarium Pharmac. πάντα σε υγρή μορφή βέβαια.
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους.Δεν το βρηκα το συγκεκριμενο,και ετσι πηρα της TETRA για κατι διαφορετικο.Να ρωτησω και κατι αλλο το kh απο τι μπορει να μειωθει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα και παλι,τελικα η Tilapia buttikoferi παραδοθηκε(με πονο) σε καταστημα της περιοχης και αντικατασταθηκε με μια Aulonocara(δευτερη αρσενικη στο ενυδρειο) και ενα Tropheus duboisi(μαλλον αρσενικο επισης δευτερο του ειδους).Επι την ευκαιρια που παρεδωσα το ψαρι ζητησα απο το καταστημα να ελεγξει το νερο.Οι μετρησεις εκει ηταν οι ιδιες με τις δικες μου(ph 7.5 kh 5 και gh 22).Συμφωνα με την αποψη τους το kh και το gh ηταν σε καλα επιπεδα για αφρικανες αλλα θα ηταν καλο να αυξησω λιγο το ph.Ανεφερα τα χημικα που χρησιμοποιω και μου προτειναν να προσθεσω ενα ακομα buffer που θα επεφερε αυξηση του kh και του ph καθως και σταθεροποιηση του δευτερου.Ειναι και αυτο της seachem και χρησιμοποιηται για ενυδρεια αλμυρου(REEF BUILDER-RAISES CARBONATE ALKANITY).Στις οδηγιες λεει οτι σταθεροποιει το ph στο 8,3.Να το δοκιμασω?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλα γιατι πηρες το Tropheus duboisi? Το ενα (Aulonocara sp.) ειναι απο Μαλαουι και το αλλο απο Τανγκανικα... Δεν θα επρεπε να αποφασισεις καλυτερα απο ποια λιμνη θα βαλεις ψαρια; |
|
|||
|
|||
![]()
Kι εχουν και εντελως διαφορετικες διατροφικες συνηθειες...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=6988 |
|
||||
|
||||
![]()
Αν οι μετρησεις που εχω παραμεινουν σταθερες εχει καλως(εστω με το ph στο 7,5).Αυτο που χρειαζεται ειναι αν καταλαβα καλα να αυξησω την ανθρακική σκληρότητα του νερου για να σταθεροποιησω το ph.To buffer που χρησιμοποιουσα δεν μπορει να κανει κατι τετοιο(αυξανει μονο την ολική σκληρότητα οπως μου ειπανε).Το ερωτημα ειναι αν το προιον που μου προτεινανε μπορει να κανει αυτη τη δουλεια.
Για τη μιξη ειδων απο διαφορετικες λιμνες ζητησα επιεικια απο την αρχη.Μεσα στους επομενους μηνες θα αποκτηθει δευτερο ενυδρειο(ιδιοκατασκευη -πολλα λιτρα -ελπιζω να μην πνιγω) οπου ολα θα γινουν οπως πρεπει.Εκει θα χρειαστω τις γνωσεις σας απο την αρχη. THANKS lasal(ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΦΙΣΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ) |
|
|||
|
|||
![]()
Απο επιεικεια εχουμε εχουμε, αλλά τα tropheus αν ταιζονται με τροφη πλουσια σε πρωτεινη δεν θα προλαβουν την αλλαγη του ενυδρειου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θελω να διαφωνησω,αλλα αν σου πω οτι το tropheus που εχω εδω και 1,5μηνα πλησιαζει αλλα δεν ακουμπαει τη sera granumeat σε αντιθεση με τη sera granugreen που κανει παρτυ(Ισως επειδη ειναι μικρο ακομα).Για τις τροφες που χρησιμoποιω θα σας γραψω πιο μετα που θα ειμαι σπιτι.Για το reef builder καμμια αποψη?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|