|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Tilapia butticoferi. (Υπ οψιν οτι γινεται τεραστιο, και δεν ειναι ουτε malawi ουτε tanganyika).
Μαλλον πρεπει να αλλάξεις τεστ pH, η να σιγουρευτεις οτι ριχνεις παντα την ιδια ποσοτητα αλατια και pH+ . Δεν ειμαι σιγουρος αν το pH+ κραταει το νερο σταθερο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 01-05-06 στις 21:31 |
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα για malawi κιχλιδα το πουλησανε(ειναι η δευτερη φορα απο το ιδιο καταστημα).Ειναι αμερικανικη κιχλιδα?Υπαρχει καποιο site γιατι to google δεν βρισκει κατι συγκεκριμενο?Το εχω απο το καλοκαιρι και η αναπτυξη του ειναι απιστευτη.Εχει στειλει ηδη ενα ζευγος moorii και τον μεγαλο μου cynotilapia στον παραδεισο.Για τις μετρησεις ποια test μου προτεινεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
Sorry στογραψα ανορθογραφα, Tilapia buttikoferi ειναι, θα βρεις πολλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οντως αυτο ειναι,σε οποιο search engine και να το εγραψα η λεξη agressive φαινεται σε καθε τιτλο.Για τις μετρησεις θα δω αυριο που ειμαστε γιατι το απογευμα εκανα αλλαγη νερου.Καλο βραδυ σε ολους(παλι δουλεια αυριο......
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristsats : 01-05-06 στις 23:41 |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή δεν βλέπω να έχεις καμιά πρόταση για τεστ εγώ προτείνω της Aquarium Pharmac. πάντα σε υγρή μορφή βέβαια.
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους.Δεν το βρηκα το συγκεκριμενο,και ετσι πηρα της TETRA για κατι διαφορετικο.Να ρωτησω και κατι αλλο το kh απο τι μπορει να μειωθει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα και παλι,τελικα η Tilapia buttikoferi παραδοθηκε(με πονο) σε καταστημα της περιοχης και αντικατασταθηκε με μια Aulonocara(δευτερη αρσενικη στο ενυδρειο) και ενα Tropheus duboisi(μαλλον αρσενικο επισης δευτερο του ειδους).Επι την ευκαιρια που παρεδωσα το ψαρι ζητησα απο το καταστημα να ελεγξει το νερο.Οι μετρησεις εκει ηταν οι ιδιες με τις δικες μου(ph 7.5 kh 5 και gh 22).Συμφωνα με την αποψη τους το kh και το gh ηταν σε καλα επιπεδα για αφρικανες αλλα θα ηταν καλο να αυξησω λιγο το ph.Ανεφερα τα χημικα που χρησιμοποιω και μου προτειναν να προσθεσω ενα ακομα buffer που θα επεφερε αυξηση του kh και του ph καθως και σταθεροποιηση του δευτερου.Ειναι και αυτο της seachem και χρησιμοποιηται για ενυδρεια αλμυρου(REEF BUILDER-RAISES CARBONATE ALKANITY).Στις οδηγιες λεει οτι σταθεροποιει το ph στο 8,3.Να το δοκιμασω?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=6988 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|