|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο, όμορφο ενευδρείο και όμορφα ψαράκια. Βλέπω έχεις και άλλο είδος μαζί τους? Τι είναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο στήσιμο. Μπράβο Γιώργο
![]() ![]() ![]() Γιατί δεν το γεμίζεις μέχρι επάνω με νερό; Έχεις κάποιο λόγο; Κρατάω μια αμφιβολία για την bacopa. Πάντως ή θα θα την ευχαριστιέσαι εσύ βλέποντάς την ή τα herotilapia τρώγοντάς την ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι ένα κοπαδάκι (5) Glowlite Tetra (Hemigrammus erythrozonus) που μεγάλωνε στο ενυδρείο με τα ζοωτόκα.Επίσης σκέπτομαι και για ένα κοπαδάκι 4-5 corydoras,μάλλον panda, στο άμμεσο μέλλον αλλά γι' αυτό θα χρειαστώ ξανά τα φώτα σας.
Πάνο , έχω πρόβλημα μεγάλης εξάτμισης λόγω υψηλής θερμοκρασίας στο καπάκι και θέλω να βρώ χρόνο να βγάλω σε εξωτερικό κουτί τα ballast.Ετσι κρατάω λιγο χαμηλότερα την στάθμη για λιγότερη εξάτμιση και καλύτερο αερισμό. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη George1961 : 30-04-06 στις 22:33 |
|
||||
|
||||
![]()
Από γατόψαρα θα σου πρότεινα κάποια άλλα είδη εκτός των corydoras sp. που να είναι πιο Κεντροαμερικάνικα και να μπορούν να αντέξουν το ενδεχόμενο κυνηγητό των γονέων herotilapia όταν θα είναι σε φάση αναπαραγωγής και μεγαλώματος των μικρών. Τώρα για το τι είδη μπορείς να βάλεις κοιτάζω και σου λέω αργότερα ή σου λέει ο "ειδικός" Γιώργος Πεταλάς!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω απο τη φουρνια του Γιωργου εχω παρει ηδη δυο γεννες και τα μικρα μεγαλωνουν στη γεννηστρα τους..... Τα ψαρακια ειναι απαιχτα απλα οταν γεννουν δεν σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους και καλο ειναι να το λαβεις υποψη σου για την επιλογη των αλλων ψαριων.... Επισης ξεχνα τα μικρα και τρυφερα φυτα..... Θα τα ξηλωσουν παραυτα.......
|
|||
|
|||
![]()
Έχω ενημερωθεί σχετικά για το τι συμβαίνει κατά την διάρκεια της γέννας
![]() ![]() Όσο για τα φυτά έχω την υπομονή και το πείσμα να δοκιμάσω αρκετά ώστε να δώ τι θα αντέξει ως το τέλος. |
|
||||
|
||||
![]()
Aποψη μου ειναι μιας που εισαι και νεος στο χομπι να αφησεις μονο το ζευγαρι στο ενυδρειο.....Πολυ συντομα θα γεννησουν και θα νιωσεις τη χαρα να δεις τα ψαρακια να μεγαλωνουν ευτυχισμενα..... Μετα απο κανα τριμηνο αφου θα εχεις δωσει τα μικρα σου και θα εχεις στρωσει ιδανικα το ενυδρειο σκεψου να αλλαξεις τη συνθεση..... Αλλα αφου τωρα εχεις την ευκαιρια καντο μια ιδανικη γεννηστρα..... Δεν θα το μετανιωσεις.....
|
|||
|
|||
![]()
>pritanis
όλα είναι υπό συζήτηση και μέσα από αυτή προσδοκώ την γνώση.Σίγουρα δεν τρελαίνομαι στην ιδέα να στήσω κοινωνικό ενυδρείο με rainbow σαν κεντρικά ψάρια,απλά επιδιόκω μιά λειτουργική σύνθεση ψαριών για την ομαλή λειτουργία του ενυδρείου.όπως π.χ. όττος για την άλγη και γατόψαρα για τα απομεινάρια της τροφής (καταραμένα νιτρικά).Επειδή όμως δεν βιάζομαι ακούω γνώμες και βλέπουμε. Γιώργο σου ανεβάζω τις φωτο με το τραύμα του αρσενικού και σ' ευχαριστώ για την υπομονή σου. φιλικά Γιώργος Π. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Gavros vs Cichlids | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 19:04 |
Αρσενικο ή θηλυκο | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 17:31 |
ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:15 |
ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ??? | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 14:27 |
Συλλογή και Διατήρηση ειδών σαν κατοικίδια | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 04:00 |