|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα
Προσωπικά θεωρώ απαγορευτικά τα 100 λίτρα ακόμα και για labidochromis... Είναι κάτι που το βλέπω καθημερινά στην πράξη. Οι κιχλίδες (mbunas) είναι ψάρια που εκτός από την κρυψώνα τους, διεκδικούν και αρκετό χώρο γύρω από αυτή και αν δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χώρος, οι συνέπειες είναι άμεσες, έντονες και πολλές. Νομίζω ότι αν σου αρέσουν οι κιχλίδες, καλό θα ήταν να προσανατολιστείς στην αγορά ενυδρείου ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 200 - 250 λίτρων...
|
||||
|
||||
![]()
Kι εγω θα προτιμουσα να μην προχωρησεις για κιχλιδες αφρικανικης λιμνης.ειναι πολυ μικρο το ενυδρειο.
Ακριβως οπως τα λεει ο mgiokas ειναι.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα ..
βασικά δεν προσανατολίζομαι σε πολλά ψάρια πράγμα που το προανέφερα ... δηλαδή 4-6 ψαράκια θα είναι καλά ... όταν μεγαλώσουν φαντάζομαι θα δωθούν ... πέτρες έχω μαζέψει αρκετές απο παραλία .... και απο όσο δοκίμασα μερικές απο αυτές έιναι ασβεστοληθικές (οι περισσότερες) ενώ άλλες όχι .. για την άμμο προτημώ να την πάρω έτοιμη μια και είναι δύσκολο να βρώ τόσο καθαρή παραλία (τουλάχιστον αυτή την εποχή για να μαζέψω... αλλά θα δούμε ..) το φίλτρο φίλε George είναι εσωτερικό και μάλιστα αυτό που συνόδευε το ενυδρίο .... έχει σφουγκάρι και άνθρακα ο οποιος θα αντικατασταθεί απο syporax (δεν έχει μεγάλο κάδο αλλά πιστέυω θα είναι αρκετό για την συγκεκριμένη ιχθυοφόρτιση) σε αυτό που ακόμα δεν έχω πάρει μια απάντηση και θα με ενδιέφερε να ακούσω την γνώμη σας είναι το πώς καθαρίζεται η άμμος .... με σκούπα βυθού κλασική ή θα μου πέρνει και την άμμο μαζί ?
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα βαλω σφηνα το θεμα του φιλτρου...επειδη μιλαμεγια αρκετο σκαψιμο,δεν νομιζω οτι θα κανει και πολυ δουλεια το συγκεκριμενο εσωτερικο σου.θα προτεινα το 2213 eheim η ακομη καλυτερα το 2215......
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βάλε άφοβα ! Όσο για τον καθαρισμό της...εγώ δεν τη καθαρίζω !! Αλλά και πάλι...υπάρχουν τεχνικές για καθάρισμα με την σκούπα βυθού. Μην σε απασχολούν αυτά. Εσύ ξεκίνα...και εμείς....εδώ είμαστε !! |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα ....
το ενυδρίο στήθηκε και αυτή τη στιγμή στρώνει με 2 χρυσόψαρα μέσα ... για όσους θέλουν να βοηθήσουν και στο θέμα του στρωσήματος: http://www.greekaquarist.com/vb/show...879#post109879 αυτή τη μορφή έχει τώρα .... χαλαζιακή άμμο και πέτρες καλά πλημένες απο παραλία ... αλήθεια πόση ώρα να έχω ανοιχτά τα φώτα για να μην έχω πρόβλημα με άλγη και άλλες ιστορίες ? φυτά δεν έχει και δεν προβλέπεται να αποκτήσει ![]() Υ.Γ Φίλε George αφού δεν καθαρίζεις την άμμο τι κάνεις με υπολήματα τροφής και ακαθαρισίες ? δεν πιάνει "μάκα" κει κάτω ? δεν σου δημιουργεί πρόβλημα με το νερό ?
Ιωσάς Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. I guess Ill always be a soldier of fortune.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη crazyio : 08-05-06 στις 18:01 |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο μινιμαλ ενυδρειο...... Οτι πρεπει για 4 λελεουπι...... Και χρωμα και στυλ και ευκολη αναπαραγωγη......Αν θες πληροφοριες δες εδω....http://www.fishprofiles.com/files/profiles/471.htm
Σου τα προτεινω ανεπιφυλακτα!!!!!
|
|