|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα ήθελα να αποφύγω την α.ο
Ο ένας λόγος που δεν θέλω δίσκους.
|
||||
|
||||
![]()
Τι λες για τα Clown Loach? Είναι σίγουρα μεγάλα, κατάλληλα για φυτεμένο, για τους περισσότερους πανέμορφα και συμπαθέστατα και θα είσαι από τους ελάχιστους που θα έχουν την ευκαιρία να δούνε Clown σε γκρουπ (όπως πρέπει να ζούνε) και στις πραγματικές τους διαστάσεις!
|
|
||||
|
||||
![]()
Για το αν υπάρχει φιλήσυχο μεγάλο ψάρι δεν μου λέει κάποιος κάτι.
|
||||
|
||||
![]()
¶λλο?
|
|||
|
|||
![]()
Εξαρταται πως κρινουμε οτι ενα ψαρι ειναι φιλησυχο....
Αν βαλεις ενα pacu, που ειναι πολυ φιλησυχο, αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα σου φαει τα νεον - χωρανε πολυ καλα στο στομα του κι ο πειρασμος ειναι μεγαλος...(Ασε που το συγκεκριμενο θα σου φαει και τα φυτα). Ποσο μεγαλο ψαρι λες? |
|
||||
|
||||
![]()
Μου είχε προτείνει ο Αμάνο να φτιάξω 1000άρι φυτεμένο, αλλα είμουν όλο στα ταξίδια εκείνη την περίοδο...
Προσωπικά πιστεύω ένα φυτεμένο για είναι σωστό και με λογικά watt, θα πρέπει να είναι "κοντό" δηλαδή κάτι σαν: 45 cm ύψος X 60 cm βάθος Χ 350 cm μήκος Απο εκεί και πέρα, ο φωτισμός, εξαρτάται απο το πόσο φυμένο το θές και τί φυτά θες να βάλεις... Το τί νερό έχει η Αργολίδα δεν ξέρω... Πάντως σε pH=7, gH=9 και ΚΗ= 6, απο ψάρια, εγώ θα έβαζα 20 metanotaenia boesmani (τις έχω αποθημένο!)και καμια 20αρια Corydoras, καμια 10αριά SAE και 20-30 γαρίδες του φίλου μου του Αμάνο...
|
||||
|
||||
![]()
Tolis : Δεν θα πρέπει να τρώει τα νέον ούτε τα φυτά (τον χαρακτήρα των δίσκων ας πούμε) όσο για το μέγεθος ένα ψάρι μουράτο.
Apostolis : Όταν λέω φυτεμένο εννοώ όχι ζούγκλα και φυτά εύκολα έως πολύ εύκολα οι τιμές του νερού εκεί παίζουν (pH=7, gH=9 και ΚΗ=6)
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνησω με τον Αποστολη, οι μελανοταινιες ειναι το καταλληλο ψαρι 20 ψαρια θα δειχνουν πανεμορφα, και μαλιστα εγω θα διαλεγα Glossolepis Incisus...Εχω κι εγω απωθημενο, και αντι για τετρα ενα κοπαδι απο Iriatherina werneri, θα ειναι τελειο!
![]() ![]() και για βυθοψαρα στην Αυστραλια εχει κατι Goby που δεν θα εχεις δει ξανα...φανταστικα! Κοιτα εδω... http://watershed3.tripod.com/natives.html Καλα ε?σου εχω φτιαξει συνθεση βιοτοπου αυστραλιας τρελη!Μεγαλη εμπνευση!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Sacem Marathon 1000 | Emmanuela | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 24-06-04 12:02 |
Tα 1000 lt του gavroy !!! | γαυρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 79 | 03-01-03 23:34 |