|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν υποθέσουμε ότι κάποτε θα μπορέσω να αποκτήσω ένα πραγματικά μεγάλο ενυδρείο (πάνω από 1000 λίτρα θα έλεγα) και με δεδομένο ότι μου αρέσουν τα φυτεμένα και ότι θέλω μέσα μερικές μεγάλες ομάδες από μικρά ψαράκια όπως τα τέτρα τι επιλογή υπάρχει σε μεγάλο ψάρι το οποίο θα πρέπει να είναι ευγενικό με τα μικρά αλλά και με τα φυτά πλην ίσος των δίσκων.
Ζητάω πολλά?
|
||||
|
||||
![]()
δυσκολη ερωτηση,αφου προυποθετει πολλα....1000 λιτρα φυτεμενο.....ξερεις τι φωτισμο-λιπασματα-συλλογη νερου απο α.ο χρειαζεται...?γινεται βεβαια,αλλα μαλλον χρειαζεται βαθυ πορτοφολι,και υπομονη......
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χμμ... 1000+ φυτεμένο... Ωραίο ακούγεται, αλλά το σκέφτηκες καλά? Κάνε έναν υπολογισμό με αντίστοιχες θεωρητικές διαστάσεις και θα δεις ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις διαστάσεις που θα είναι βολικές για κλάδεμα και λοιπές εργασίες. Επίσης όπως λέει & ο klaz οι ποσότητες σε λιπάσματα, φώτα κλπ θα είναι τεράστιες! Γι'αυτό οι περισσότεροι με μεγάλα ενυδρεία έχουν κιχλίδες με πέτρες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ήθελα να αποφύγω την α.ο
Ο ένας λόγος που δεν θέλω δίσκους.
|
||||
|
||||
![]()
Τι λες για τα Clown Loach? Είναι σίγουρα μεγάλα, κατάλληλα για φυτεμένο, για τους περισσότερους πανέμορφα και συμπαθέστατα και θα είσαι από τους ελάχιστους που θα έχουν την ευκαιρία να δούνε Clown σε γκρουπ (όπως πρέπει να ζούνε) και στις πραγματικές τους διαστάσεις!
|
|
||||
|
||||
![]()
Για το αν υπάρχει φιλήσυχο μεγάλο ψάρι δεν μου λέει κάποιος κάτι.
|
||||
|
||||
![]()
¶λλο?
|
|||
|
|||
![]()
Εξαρταται πως κρινουμε οτι ενα ψαρι ειναι φιλησυχο....
Αν βαλεις ενα pacu, που ειναι πολυ φιλησυχο, αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα σου φαει τα νεον - χωρανε πολυ καλα στο στομα του κι ο πειρασμος ειναι μεγαλος...(Ασε που το συγκεκριμενο θα σου φαει και τα φυτα). Ποσο μεγαλο ψαρι λες? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Sacem Marathon 1000 | Emmanuela | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 24-06-04 12:02 |
Tα 1000 lt του gavroy !!! | γαυρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 79 | 03-01-03 23:34 |