|
|
|||
|
|||
![]()
Να ανησυχεις μονο για πολλη ροη νερου, οχι για λιγη - δεν εχουν ουτε προβλημα οξυγονωσης (ειναι λαβυρινθοειδη) ουτε προβλημα με οργανικα μιας και το ενυδρειο ειναι μεγαλο για τα 2 συγκεκριμενα ψαρια κι εχεις και πολλα φυτα.
Τα μικρα ειναι μικροτερα και απο αυτα των μονομαχων - θα χρειαστουν infusoria, που θα τα βρουν (λιγα) στα φυτα, αλλα θα χρειαστει να βοηθησεις τις πρωτες μερες, και μετα απο καμμια βδομαδα αυγα αρτεμιας 'η/και microworms. Καπου υπαρχει ενα ποστ για καλλιεργεια infusoria, ελπιζω να το βρει ο λινκμαν george... Αν κλεινεις το φως, αφηνε ενα φως μεσα στο δωματιο που ειναι το ενυδρειο. Ταιζεις τα ενηλικα κανονικα. (Σονια με κανατε και ντραπηκα). Ποτε θα δεις μικρα - δεν εχω καταλαβει, εβγαλες τη θηλυκια πριν γινει η αναπαραγωγη? Αν ναι....ξαναβαλτη... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Τόλη.
Τη ροή την έχω χαμηλώσει στο ελάχιστο. Η σωλήνα της επιστροφής είναι ελαχιστα πάνω από την επιφάνεια του νερού και μόλις που υπάρχει μία μικρή αναταραχή του νερού. Από την Άλλη πλευρά του ενυδρείου υπάρχει η εισαγ'η την οποία την έχς τυλίξει με υαλοβάμβακα της SERA. Σχετικά τώρα με την Θ. τήν έβγαλα σήμερα στις 22:00 μετά απο 4,5 ώρες ταλαιπωρίας της από τον Α. Η κοιλίτσα της κακομοίρας πήρε ανάποδη κλίση προς τα μέσα. Νομίζω ότι δεν έχει άλλα αβγά να βγάλει γιατί οι τελευταίες 6-7 "αγκαλιτσες" με τον Α. δεν έβγαλε κανένα αβγό. Επίσης μετά από αυτές τις προσπάθειες ανταποκρίθηκε μόνο δε 2 καλέσματα του Α, αλλά χωρίς "αγκαλίτσες" και με άγριο κυνηγητό από τον Α. Όσον αφορά τώρα το post για τα infusoria πιστευω με μία αναζήτηση της συγκεκριμένης λέξης στο forum να έχω αποτελέσμα και να μην κουράσω τον λινκμαν george... Σας ευχαριστώ όλους!!!! Τράβηξα κάτι φωτό αν φαίνεται τπτ θα τις ανεβάσω. |
|
|||
|
|||
![]()
Περί infusoria:
http://www.greekaquarist.com/vb/show...310#post107310 |
|
||||
|
||||
![]()
Ωχ!!! Με γρήγορο υπολογισμό εάν βάλω σήμερα το μαρούλι στον ήλιο, πριν από 5 μερες δεν θα είναι έτοιμη η infusoria, γιοκ φαί τα μικρα??!!!
Αν υποθέσοθμε ότι θα βγούν αύριο, από εχθές το απόγευμα - βράδι είναι στις φυσαλίδες, άντε και κανα 2 μέρες που θα τρώνε από το θύλακα τους, μετά?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KOKORAS : 18-04-06 στις 10:21 |
|
|||
|
|||
![]()
Ολο και κατι θα βρουν αφου εχεις καποια φυτα μεσα.
|
|
|||
|
|||
![]()
βάλε πολλύ java moss αν εχεις,Παραγει πολλυ infusoria!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σας παίδες.
Συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά σήμερα ξεκίνησα απογευματινός για μια βδομάδα. Ναι το Πάσχα εργάζομαι απόγευμα καλα μαντέψατε. Γυρνώντας απόψε είδα μια κίνηση από πέυράς Α. προσέχοντας καλυτερα μου φαίνονται μερικά μικρά κάτω από τη φωλιά. Μου κάνει εντύπωση όμως ο χρόνος εκκόλαψης, μου φάνηκε λίγος. Εάν υποθέσουμε ότι τα πρώτα αβγά βγήκαν εχθές στις 17:00 είναι μόνον 21 ώρες. Πάντως έχω κατ****θεί από τη χαρά μου. Άντε να δούμε τώρα πως θα τα ταίσουμε. Ναί Τόλη έχω πάρα πολά φυτά μέσα και αυτό με υσηχάζει κάπως. deMetris έχωμια πέτρα με java moss ακριβώς κάτω από την φωλιά. Πίστέβω να φτάνει όσο να μεγαλόσουν μερικές μέρες να μπορούν να φάνε Artemia Ερωτήσεις και πάλι 1) Το φώς τό κλείνω η μένει για καμιά βδομάδα μόνιμα ανοικτό? 2) πότε να αρχίσω καλειέργια Artemia και από που να προμηθευτώ τα αβγά? 3) Τον Α. πότε τον βγάζω από μέσα? Από ότι βλέπω πάντως έχει αρκετή δουλειά με τα ζουζούνια του τα ψάχνει και μέσα στη πέτρα με τη java moss και εν συνεχεία τα φτύνει επάνω στη φωλιά του. Αυτά και πάλι ζητώ συγνώμη που σας κουράζω αλλά είμαι πολύ χαζομπαμπας!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
’σπρη πληγή σε Colisa Lalia | Christodoulos Diamantidis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 04-05-05 15:57 |
Τρύπα σε ουρά Colisa Lalia | Τσιόγκας | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 19-09-04 14:17 |
colisa lalia: διαχωρισμός φύλων | ALKAR | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 19-06-04 22:47 |
Πληροφοριες για colisa lalia? | nasos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 23-04-04 19:45 |
Colisa Lalia πληροφοριες για αναπαραγωγή. | newfish | Άλλα λαβυρινθόψαρα | 0 | 16-12-02 18:52 |