|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα! Εννοείς αυτό το μπλε με τις ρίγες; Με χαλάει να σου πω την αλήθεια να το βλέπω συνέχεια στο σαλόνι!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει dow (εξηλασμένη πολυστερίνη)και σε γκρι/μαύρο που δεν φαίνεται πολύ. Το χρησιμοποιούν στις μονώσεις κτηρίων.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα! Συνεχίζω με τις ερωτήσεις!
Αρχικά μου ήρθε το φίλτρο (fluval 207) το άνοιξα και παρατήρησα πόσο τσιγκούνηδες είναι! Όσον αφορά τα προ-φίλτρα είναι σούπερ. Πολλά. Παρά πολλά! Ωστόσο τα καλαθάκια με τα βιολογικά υλικά είναι μισογεμάτα (και δεν είμαι απαισιόδοξος!) Εχει 3 καλάθια όπου από κάτω προς τα πάνω έχουν 1. Μαύρο σφουγγάρι και από επάνω βαμβάκι. 2 μισό γεμάτο μακαρόνι. 3 μισό γεμάτο κάτι που ονομάζει bioterra. Τόσα χρόνια είχα συνηθίσει στα καλάθια τις eheim που ήταν φουλ γεμάτα. Έχω haquoss biopearl να τα γεμίσω ή επίτηδες τα έχουν έτσι οι τσιγκούνηδες; Υπάρχει περίπτωση να μπουκώσει ή να μην λειτουργεί σωστά; Η δεύτερη ερώτηση είναι να το βάλω σε ένα κουβά και να ξεκινήσω το στρώσιμο μέχρι να έχω έτοιμη την βάση; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλλαξοπίστησα γιατί μου την έσπαγε που η ροή του φίλτρων έπεφτε δραματικά μετά από 1-2 εβδομάδες. Είχα 2 eco pro 300. Θυμάμαι τότε είχαν πόλοι το ίδιο πρόβλημα. Θα πω ότι έφταιγε το μέγεθος των σωλήνων που έδιναν. Ηταν πραγματικά πολύ στενοί. Και έβλεπα τα fluval σε ενυδρεία φίλων που έκαναν να τα ανοίξουν 3 με 6 μήνες και δούλευαν στο φουλ. Επίσης το βρήκα καινούργιο σε πολύ καλή τιμή και το τσίμπησα. Θα ήθελα αλλά δεν βλέπω κίνηση πια εδώ μέσα. Δεν έχω και Facebook και η επικοινωνία είναι δύσκολη! Αν βρω μέχρι τότε κάποιον από Θεσσαλονίκη θα μπολιάσω.
|
|
|||
|
|||
![]()
αν καποια στιγμη κατεβεις προς θερμη/τριαδι ελα να σου δωσω βιολογικο/ελαφροπετρα για μπολι οσο θες απο χρυσοψαραδικο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιστροφή?!? | Pritanis | Δίσκοι | 17 | 14-12-15 10:12 |
Επιστροφή | George81 | Malawi | 37 | 14-12-15 09:05 |
Επιστροφή!!!! | madfdg | Reef | 68 | 15-11-09 01:08 |
Επιστροφή και αλλαγή. | Fonamstel | Greek Aquarist's Boards | 9 | 27-07-05 15:53 |