|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Σωκράτη!
Ίσος να έχω και μαύρη άμμο από παλιά σεταπ. Θα τσεκάρω το απόγευμα. Αν το πρόβλημα είναι η εξάτμιση έχω κάπου στα ντουλάπια και μια αυτόματη αναπλήρωση. Τα άλματα φοβάμαι αν και από ότι διάβασα τα φανσι χρυσόψαρα δεν επιδίδονται σε αυτά. Ίσος λύσω το πρόβλημα με καμία κατασκευή με δίχτυ. Πιστεύω ότι ειδικά το καλοκαίρι θα βοηθήσει λίγο με την θερμοκρασία σε συνδυασμό με ανεμιστηράκια. Τι γνώμη έχεις; Όχι ότι δυσκολεύομαι με το καπάκι αισθητικά με χαλάει περισσότερο. Επίσης θυμάμαι από παλιά ότι μου την έσπαγε κάθε φορά που έκανα αλλαγές βάλε βγάλε να τρέχουν νερά καλώδια και τα λοιπά. Ωστόσο το καπάκι υπάρχει απλά θα πρέπει να κάνω καμιά πατέντα για να χωράνε οι καινούργιοι σωλήνες του φλουβαλ που από ότι βλέπω είναι αρκετά μεγαλύτεροι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιστροφή?!? | Pritanis | Δίσκοι | 17 | 14-12-15 10:12 |
Επιστροφή | George81 | Malawi | 37 | 14-12-15 09:05 |
Επιστροφή!!!! | madfdg | Reef | 68 | 15-11-09 01:08 |
Επιστροφή και αλλαγή. | Fonamstel | Greek Aquarist's Boards | 9 | 27-07-05 15:53 |