|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφη παρουσίαση!!! Αν και είναι νωρίς ακόμα για μετρήσεις και ψάρια μιας και το ενυδρείο σου είναι νεοσύστατο (μόλις 1 μήνα), δεν είναι στρωμένο υποψιάζομαι ή τουλάχιστον οι μετρήσεις σου θα μεταβληθούν. Πάντως το έφτιαξες πολύ όμορφο και φυσικό, εννοείται θα πάρει χρόνο και αλλαγές διακόσμησης τόσο βολικές για εσένα και πάντα σύμφωνα με την αισθητική σου. Μπράβο, καλή συνέχεια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
είναι 4 ημέρες που έχω μηδενικές μετρήσεις σε αμμώνια νιτρικά και νιτρώδη και οι 2 ημέρες από αυτές έχω γαρίδες και 4 ψαράκια. Θεωρείς ότι δεν έχει στρώσει ακόμα και ότι θα ανέβουν? Σκέφτομαι να παρακολουθώ καθημερινά τις μετρήσεις και να κάνω 2 αλλαγές της τάξεως του 20-30 % ανά βδομάδα και να προσθέσω ξανά ψάρια σε 2 βδομάδες. Θεωρείτε ότι θα έχω πρόβλημα με τον προγραμματισμό που έχω σκεφτεί να κάνω? επίσης να ενημερώσω ότι εξακολουθώ να ρίχνω καθημερινά σκεύασμα για τα βακτήρια που μου έχουν δώσει από την αρχή του στρωσίματος. |
|
||||
|
||||
![]()
Με 2 φορές αλλαγή νερού την εβδομάδα θα είσαι εντάξει. Τα σκευάσματα δεν δουλεύουν σε αντίθεση με το μπόλι, γι' αυτό δεν έχεις και μετρήσιμα ΝΟ3. Για νέα ψαράκια περίμενε αρκετό καιρό ακόμα, κάνοντας μετρήσεις και εφόσον ανέβουν τα Νιτρικά. Καλή συνέχεια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ 30 ΛΙΤΡΩΝ HELP | Lefteris Novas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 107 | 15-01-17 20:01 |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 850 ΛΙΤΡΩΝ + SUMP 230 ΛΙΤΡΩΝ | angelos7577 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 09-01-13 03:39 |
f1rm4 (Κοινωνικο 200 λιτρων) | f1rm4 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 24 | 11-09-11 09:55 |
Cayman 60 Professional - Κοινωνικο 75 λιτρων | Old_Trafford | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 30-01-08 17:27 |