|
|
||||
|
||||
![]()
Ολοι σχεδον καπως ετσι το ξεκινήσαμε .Οπότε μην αγχώνεσαι .Αφου εισαι στη παρέα ,λύσεις θα βρεις πολλές σε ολες σου τις αποριες ,απλα πρωτα διαβαζε και μετα πράττε.Αν τα κανεις αναποδα , θα χασεις λεφτα και την ορεξη για το χομπι με αρρώστιες και θανατους Εγω μια συμβουλη θα σου δωσω που μου την εδωσαν και σεμενα οταν ξεκίνησα ΥΠΟΜΟΝΗ .Καλη χρονια
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες και Καλή Χρονιά!
Όπως είπε και πιο πάνω ο Αφρικάνος, υπομονή. Δυστυχώς οι περισσότεροι ξεκινάνε όπως εσύ, πριν συμβουλευτούν το φόρουμ για να γλυτώσουν λάθη, έξοδα και θανάτους ζωντανών. Σωστή απόφαση η αγορά εξωτερικού φίλτρου. Θεωρώ ότι ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος του αζώτου. Θα πρότεινα (αφού αναγκαστικά κάνεις στρώσιμο με ζωντανά μέσα) να συνεχίσεις με πάρα πολύ ελαφρύ τάισμα και μικρές-συχνές αλλαγές νερού (νερό αλλαγής στη σωστή θερμοκρασία και πάντα προσθέτοντας prime). Μετρήσεις για αμμωνία, νιτρώδη και νιτρικά κάνε σε καμμιά δεκαριά μέρες πριν από την αλλαγή νερού. Συνέχισε να διαβάζεις τα υπομνήματα αυτής της ενότητας και εδώ είμαστε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα και καλή χρόνια σε όλους και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
¶ρα συνεχίζω τις αλλαγές 50% ανά δύο ημέρες που μου είπαν στο pet supermarket ή όπως είπατε μικρές αλλαγές και μια μεγάλη στις δέκα μέρες; Εφόσον έχω No2 και έπειτα απο τις αλλαγές πιο είναι το όριο για να κάνω νωρίτερα απο το δεκαήμερο αλλαγή νερού; ------------------------- @sarpijk Θα μάθω πως γίνεται και το tag που θα πάει. Όπως ανέφερα και εάν δεις τις φωτογραφίες, ήδη φύτεψα αρκετά για αρχή. Ο μικρός ήθελε και Μος το οποίο μου έχει σπάσει τα νεύρα να δω πως θα σταθεί. Το κυνηγάω μέσα στο ενυδρείο λόγω της αεραντλίας και του φουλ φίλτρου που έχω δώσει για αρχή. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη grlv : 02-01-24 στις 10:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είμαι Νέος και θέλω λίγο βοήθεια..! | alexsia1600 | Malawi | 24 | 11-03-12 14:40 |
Νέος! Είναι άλγη αυτά ή φυτά? | DrReef | Φύκη -€“ ¶λγες | 38 | 29-10-09 19:50 |
Είμαι νέος, ξεκινάω σήμερα... ελπίζω σωστά | Paminos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 28-04-09 23:03 |
Τα έχω κάνει πολύ ... μαντάρα? | manousos | Malawi | 11 | 04-06-08 03:18 |
Ο νέος είναι ωραίος! | xontros | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 15-01-08 11:33 |