|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα παιδια.Εγω το εχω 3 μηνες περιπου και ειμαι κατα ενθουσιασμενως, ειναι φοβερο ενυδρειο.Σας το συνηστω ανεπιφυλαχτα....Οσο για την αγορα ΑΖΟΡΕΣ τηλ.2310831312. ζητα τον Κωστα φοβερο παιδι,θα σας εξυπηρετησει και απο θεμα τιμης και απο θεμα μεταφορας.
|
|||
|
|||
![]()
Έχετε δίκιο, αρκετά καλή τιμή και πολύ εξυπηρετικοί στο ΑΖΟΡΕΣ, όταν τους πήρα τηλέφωνο. Βέβαια η τιμή δεν συγκρίνεται με αυτή του διαδικτύου αλλά είναι καλή για τα ελληνικά δεδομένα.
Αλήθεια έχει παραγγείλει κανείς ενυδρείο από το νετ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις.
Κάτι ακόμα...το έπιπλο του RIO 400 από ότι είδα σε φοτο είναι από MDF ή κάτι παρόμοιο...Αλήθεια αντέχει τόσα κιλά 400 λίτρα νερό + πέτρες, άμμο κτλ κτλ; Με κάνει να νιώθω ανασφαλή
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι βάσεις που φτιάχνει η juwel είναι από νοβοπάν 17 mm επενδεδυμένο με μελαμίνη. Δεν είναι και το πιο γερό υλικό, αλλα για για να τις φτιάχνουν έτσι κάτι θα ξέρουν.Στο δικό μου που το έχω 1 χρόνο περίπου και το συνιστώ ανεπιφύλαχτα τη βάση την έφτιαξα από mdf 25mm και στο βάψιμο δεν μου πολυπέτυχε.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|