#10
|
||||
|
||||
![]()
Κανεις δε μπορει να γνωριζει τι συμβαινει στο ψαρι! Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να αποκλεισουμε πραγματα ετσι ωστε να μειωσουμε τις πιθανοτητες και να κανουμε μια "educated guess" που λεν στα ξενα! Αλλα και παλι αν μαντεψεις σωστα μπορει να συμβαινουν και αλλα πραγματα ταυτοχρονα οποτε ειναι δυσκολο οπως και να εχει!
Για αυτο θα πρεπει να δωσεις πιο πολλες πληροφοριες ... αν θες συμπληρωσε αυτο: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14298 Σαν συμπεριφορα του ψαριου δε ξερω αν θα μπορουσε να ισχύει στη περιπτωση σου αλλα σε περιπτωση παγετου καθονται κατω στο βυθο σχεδον ακινητα και ετσι εξοικονομούν ενεργεια αφου σε τετοιες συνθηκες δε τρεφονται ... Τι θερμοκρασια εχει το νερο? (δεν εχω εμπειρια στα χρυσοψαρα - ισως καποιος με αναλογη εμπειρια θα μπορουσε να με διορθωσει) Απο την αλλη εχω δει ψαρια να καθονται στο βυθο και μετα να πεθαινουν ... Κατα τα αλλα συμπεριφερεται κανονικα?
__________________
Gab at Facebook: https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/ https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/ Knowledge is having the right answer Intelligence is asking the right question |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κάθετε στον πάτο του ενυδρείου | klairitsa | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 12 | 07-01-16 17:00 |
Αλλο ένα χρυσόψαρο στο πάτο!!! | Mary74 | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 9 | 08-04-13 16:13 |
Χρυσόψαρο στον πάτο. | Βικυ | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 27 | 21-02-13 23:37 |
κάλυψη τρύπας στον πάτο ενυδρείου | crazyio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 34 | 05-04-11 20:12 |